7 Temmuz 2011 Perşembe

Bursa spor haberlerini buradan izliyor

Bursa haberleri ile Bursa’nın sesi, kulağı ve gözü olan Bursadabugun.com, Bursaspor ve spor haberlerini buradan takip ediyor. Bursaspor’da sıcak gelişmeler, çarpıcı olaylar, gündem yaratacak röportajlar, maçların analizleri, İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam’ın açıklamaları…

Bursa’nın haber portalı Bursadabugun.com, Bursa haberleri, yaşanan olaylara hakim duruşu ve ödün vermeyen kalitesiyle, hızlı ve doğru haberi okuyucularına anında duyurma özelliğine bir yenisini daha ekledi.
Yenilenen tasarımı ile Bursa haberlerinin dünyada ve Türkiye’de yaşayan tüm okuyucularına anında ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyor. Bursa haber siteleri arasında en çok takip edilen ve Bursa haberlerini okuyucularına doğru ulaştıran Bursadabugun.com, kalitesini arttırarak vizyon ve misyonundan ödün vermeden okuyucularını bilgilendiriyor.

Bursaspor ve spor haberlerini buradan takip ediyor. Bursaspor’da sıcak gelişmeler, çarpıcı olaylar, gündem yaratacak röportajlar, maçların analizleri, İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam’ın açıklamaları, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer Anadolu kulüplerinin son dakika haberleri, derbi maçlarının analizleri www.bursadabugun.com farkıyla okuyucularına anında ulaşıyor.



Bursadabugun.com, Bursa haberlerini doğru, hızlı ve güvenilir kaynaklardan derleyerek okuyucularına ulaştırmaya devam edecek.




Bursa spor haberlerini buradan izliyor yazısına ait etiketler :
Bursa spor haberlerini buradan izliyor

0 yorum:

Yorum Gönder