28 Temmuz 2011 Perşembe

Vodafone Haftasonu Paketi Cumartesi Pazar

Cumartesi ve Pazar sevdiklerinizle daha fazla mı konuşuyorsunuz?

Vodafone’un yeni Haftasonu Paketi ile artık haftasonları Vodafone’lu sevdiklerinizle rahat rahat konuşabileceksiniz. Haftasonu Paketi’ne abone olun, ayda sadece 9 TL’ye Cumartesi ve Pazar günleri Vodafone’lu sevdiklerinizle konuşabileceğiniz tam 2.000 dakikanız olsun.

Haftasonu Paketi’ne abone olmak için yapmanız gereken “HAFTASONU” yazıp 7580′e SMS olarak ücretsiz göndermek! Siz de tarifenize ek olarak Haftasonu Paketi’ne abone olun, Cumartesi-Pazar tüm Vodafonelularla rahat rahat konuşun.

Haftasonu Paketi yurtiçi Vodafone’lularla her haftasonu kullanabileceğiniz aylık 2.000 dakika içermekte olup ayda 9 TL karşılığında satın alınmaktadır.



Paketinizde kalan dakikaları öğrenmek için “BAKIYE HAFTASONU” yazıp 7580′e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.

Nasıl Alırım.
Haftasonu Paketi için “HAFTASONU” yazıp 7580′e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542′yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Vodafone Haftasonu Paketi Cumartesi Pazar yazısına ait etiketler : Vodafone 9tl ye haftasonu paketi, Vodafone cumartesi pazar konuşmak bedava, Vodafone haftasonu konuşma paketi, Vodafone haftasonu sınırsız paketi
Vodafone Haftasonu Paketi Cumartesi Pazar

0 yorum:

Yorum Gönder