19 Temmuz 2011 Salı

Turkcell Cep-T Paracard Nedir Nasıl Yapılır

Cep-T Paracard ile bankacılık işlemleriniz cebinize geliyor, para göndermekten TL yüklemeye, cep telefonunuzda zengin ve avantajlı bir dünyanın kapısını Cep-T Paracard ile açabilirsiniz. Üstelik Cep-T Paracard hediye TL’ler ile dolu!

Ne kadar öderim?
PricingHtml
Cep-T Paracard’ı Turkcell İletişim Merkezleri’nden 5 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Cep-T Paracard’ı satın alırken yanınızda kimliğinizi ve cep telefonunuzu bulundurmanız gerekmektedir. Cep-T Paracard’ın yıllık kullanım ücreti 5 TL’dir.

Kartınızla Turkcell Cep-T Para servisini kullanarak yapacağınız işlemlere ait ücretler her bir işlem öncesinde tarafınıza bildirilir ve işlemi onayladığınızda işlem ücreti kartınızın bakiyesinden düşer.
Cep-T Paracard ile Cep-T Para üzerinden yapacağınız para transferleri 2.99TL ile ücretlendirilir. Güncel işlem ücretleri için http://www.paracard.com.tr/Hangi-Paracard/cep-t-paracard adresini ziyaret edebilirsiniz.

Servis Detayları
ServiceDetailHtml
Cep-T Paracard Turkcell ve Garanti Bankası’nın birlikte sunduğu, üzerine yüklediğiniz para kadar alışveriş yapabilmenize olanak sağlayan bir ön ödemeli karttır.
Türkiye’de bir ilk olan Cep-T Paracard avantajlarla dolu, Cep-T Paracard’la yaptığınız tüm alışverişlerde bonus kazanmaya devam ederken 30 Eylül 2011 tarihine kadar Turkcell’den de bedava konuşma süreleri kazanırsınız:

Kartınızı alıp 10 TL yüklediğinizde 1 hafta boyunca Turkcell’lilere konuşmak için 80 TL/200 dakika kazanırsınız.
Kartınızla yapacağınız günlük toplam 25 TL ve üzeri alışverişlerde 24 TL/60 dakika bedava konuşma süresi kazanırsınız.
Kartınızı aldıktan sonra Turkcell Cep-T Para üzerinden yapacağınız her 20 TL ve üzeri yüklemede 1 gün bedava konuşma süresi kazanırsınız.
Kartınızla yapacağınız tüm alışverişlerden bonus kazanır, bonusunuzla Bonus Üye İşyerlerinde bedava alışveriş yapabilirsiniz.
Nasıl oluyor?
HowIsHtml
Cep-T Paracard ile alışveriş ve Turkcell Cep-T Para işlemlerini yapabilmeniz için SMS yoluyla kartınıza şifre belirlemeniz gerekir.
Kart şifrenizi almak için;
Türkçe karakter kullanmadan PSIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak kart numaranızın son 6 hanesini ve kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli güvenlik kodunu 3408’e ücretsiz SMS atmanız yeterli. (Örnek: PSIFRE 123456 012)

Cep-T Paracard’ınızla alışveriş yapabilmek, para gönderebilmek ve TL yükleyebilmek için kartınıza para yüklemeniz gerekir. Cep-T Paracard’ınıza Garanti Bankası Paramatikler’inden nakit veya Turkcell İletişim Merkezleri’nden nakit, banka ve kredi kartı ile yükleme yapabilirsiniz. Yükleme işlemi esnasında kart şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Cep-T Paracard servisini kullanmanız için internet bağlantısı gerekmez.

İptal etmek için
HowToCancelHtml
İptal etmek için 444 0 333 AloGaranti’yi arayarak kartınızı kapattırabilirsiniz.



Turkcell Cep-T Paracard Nedir Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : cep-t paracart ile para gönderme nasıl yapılır, cepte kart nedir, cepte para kart ile nasıl para gönderilir
Turkcell Cep-T Paracard Nedir Nasıl Yapılır

0 yorum:

Yorum Gönder