18 Temmuz 2011 Pazartesi

Turkcell Full Paket Nedir Nasıl Yaparım

Nerede olursanız olun internete girebileceğiniz, her yöne konuşup mesajlaşabileceğiniz bir tarifeniz var. Turkcell Full Paket ile cebinizde maksimum rahatlığı yaşayabilirsiniz.
​Full Paket ile her yöne 1000 dakika konuşabilir, her yöne geçerli 1.000 SMS ve 1 GB’lık internet paketini kullanabilirsiniz.
Paketi aldığınızda ilk fatura kesiminizle beraber tarifeniz değişerek Bizbize Hepimiz olur. Nasıl kayıt olabilirim?

Full Paket’e kayıt olmak için FULL yazıp 2222′ye kısa mesaj göndermeniz yeterli. Full Paket’ten bütün bireysel faturalı müşterilerimiz faydalanabilir.

Tüm kontratlı paket tekliflerinden faydalanan müşterilerimiz Full Paket’e geçmek isterlerse mevcut kontratlı tekliflerini iptal ettirmeleri gerekir. Eski tarifeniz kapsamında hattınızda kalan ücretsiz dakikalarınız varsa silinir.
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Paketiniz siz başvurduktan sonraki ilk fatura kesiminizden itibaren geçerli olur. Fatura kesiminizden sonra paketinizin başladığına dair bilgi, kısa mesaj ile telefonunuza iletilir. Dakikalarınız, SMS’leriniz ve internet kullanımınız iptal etmediğiniz sürece her ay yenilenir.
Paket dakikalarımı nasıl kullanabilirim?

Full Paket ile her yöne 1000 dakika konuşabilirsiniz. Paketi aldığınızda ilk fatura kesiminizle beraber tarifeniz değişerek Bizbize Hepimiz olur.

Full Paket’te belirtilen dakikalarınızı; Turkcell, diğer operatörler ve sabit hatlara yaptığınız yurt içi aramalarınızda kullanabilirsiniz.

Yurt içinde konferans görüşme yaptığınızda ya da ödemeli aramalarınızda paketteki dakikalarınızı kullanabilirsiniz. Verilen dakikalarınız yurt içi konuşmalarınızda geçerli olup, K.K.T.C’de bulunduğunuzda kullanılamaz.

Paket dakikalarınız görüntülü görüşmelerinizde de geçerli olur.
İnternet paketimi nasıl kullanabilirim?

Full Paket’e geldiğinizde 1GB’lık internet paketine sahip olursunuz. Aylık paket (1 GB) ile 100.000 e-posta okuyabilir veya 20.000 Web sayfasına girebilir veya 400 tam şarkı indirebilirsiniz. (indirilen içeriklerin bedeli ayrıca ücretlenir). Bu kullanımların hepsi ayrı ayrı 1000 MB ’a denk gelmektedir.

Yurt dışındaki internet kullanımınız paketinize dâhil olmaz ve yurtdışında kullandığınız veri uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Paket dâhilinde verilen 1 GB’yı modem olarak kullanabilirsiniz.

Blackberry kontratlı paket kullanan müşterilerimiz de bu paketten yararlanabilirler.
Paket SMS’lerimi nasıl kullanabilirim?

Paketiniz kapsamında her fatura döneminde her yöne 1000 SMS kullanım hakkınız vardır ve bir sonraki aya devretmez.

Full Paket’te belirtilen SMS’lerinizi; yurt içi Turkcell, diğer operatörler ve sabit hatlara yönelik kullanabilirsiniz.

Full Paket kapsamında size verilen SMS’lere; “SMS ile sorgulama servisleri, farklı bir hizmete kayıt için atılan SMS’ler, yurt dışında atılan SMS’ler, uluslararası SMS’ler, Akıllı mesaj ve web mesaj üzerinden atılan SMS ler” dâhil olmaz.

Akıllı Mesaj ve WebMesaj’dan gönderilen mesajlarınız 1000 SMS’e dâhil değildir.
Paketlerdeki kısa mesajlar sadece kişisel kullanımınız içindir, ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz.

Kalan dakika/internet/SMS’lerimi nasıl öğrenebilirim?
KALAN PAKET yazarak 2222′ye kısa mesaj gönderdiğinizde ücretsiz olarak fatura kesim tarihinize kadar paketinizden kalan dakika/SMS/internet bilgilerini öğrenebilirsiniz ancak size gönderilen dakika durum SMS’lerinde, son 6 saat içerisinde yaptığınız görüşmeler, İnternet ve SMS durum SMS’lerinde, son 12 saat içerisindeki kullanımınızın dâhil olmayabileceğini unutmayın.
Kalan dakika/internet/SMS’lerim bir sonraki aya devreder mi?
Paket dakikalarınız o ayki fatura döneminiz için geçerli olup, kullanmadığınız dakikalarınız bir sonraki döneme devrolmaz. Paketinizi iptal etmediğiniz sürece paket dakikalarınız her ay yenilenir. Paketinizi iptal ettiğinizde kullanmadığınız dakikalarınız varsa iadesi yapılmaz.



Paketiniz kapsamındaki internet paketiniz bir fatura dönemi için geçerli olur ve kullanmadığınız internet bir sonraki aya devrolmaz. İnternet kullanımınızda indirdiğiniz ve yüklediğiniz (download+upload edilen) datalar, paket limitinizden düşer.

Paket SMS’leriniz o ayki fatura döneminiz için geçerli olup, kullanmadığınız SMS’leriniz bir sonraki döneme devrolmaz. Paketinizi iptal etmediğiniz sürece paket SMS’leriniz her ay yenilenir.
Paket dakika/internet/SMS’lerimi aşarsam ne kadar öderim?
Paketinizdeki dakikaları aşsanız bile Gold Tarifesi üzerinden konuşmaya devam edersiniz.

Full Paket dâhilindeki internet kullanım hakkınızı aştığınızda ücretlendirme, internet paketleri aşım ücretleri üzerinden yapılır ve indirilen ve yüklenen veri için paket aşım ücreti üzerinden ücret ödersiniz.
İnternet paketleri paket aşım ücretlerini öğrenmek için lütfen tıklayın.

Paket aşımında gönderdiğiniz yurt içi mesajlarınız kısa mesaj ücretleri üzerinden ücretlendirilir.
Standart kısa mesaj ücretlerini öğrenmek için lütfen tıklayın.
Aynı anda başka bir konuşma/internet/SMS paketi alabilir miyim?

Full Paketiniz varken aynı anda başka internet paketi de alabilirsiniz. Kullanımınızda, Full Paket’e ek olarak alınan internet paketiniz öncelikli olur.
Blackberry BIS kullanımınızda öncelik yapılan kullanıma göre değişir. Blackberry üzerinden mail alışverişinizde her zaman BIS paketiniz öncelikli olur.

Full Paket’iniz varken aynı anda başka bir SMS paketi de alabilirsiniz. Kullanımınızda, Full Paket’e ek olarak aldığınız SMS paketiniz öncelikli olur.
Hattımı başka bir numaraya yönlendirdiğimde paket dakikalarım geçerli olur mu?
Hattınızı başka bir numaraya yönlendirmeniz durumunda yapacağınız görüşmelerinizde paket dakikalarınız geçerli olmaz. Yönlendirme servisimizin ücretlendirme bilgileri için lütfen tıklayın.
Paketimi nasıl iptal edebilirim?
Full Paketi’nizi iptal etmek için kısa mesaj ile IPTAL FULL yazarak 2222′ye ücretsiz olarak gönderebilir veya başka bir tarife ya da pakete geçme talebinde bulunabilirsiniz. Paketinizi iptal ettirdiğinizde o ay içinde kullanmadığınız dakika, mesaj ve internet kullanımınız fatura kesiminizde silinir ve iptal talebiniz (veya tarife/paket değişiklik talebiniz) fatura kesiminizden itibaren geçerli olur.
Hangi durumlarda faydalanılamaz?
FCT cihazlarında kullanılan hatlar bu kampanyadan faydalanamaz. Böyle bir kullanımın belirlenmesi durumunda veya kampanyadan faydalanan fakat telekomünikasyon ihtiyacını karşılamak dışında kötüye kullanım tespit edilen kullanımların belirlenmesi durumunda bu hatların tarifeleri Bizbize olarak değiştirilir ve geçmiş kullanımları da Bizbize Tarifesi üzerinden yeniden ücretlendirilerek hat sahibine faturalandırılır.
Özel Servis Numaraları ve 444’lü Aramalar

444’lü ve 755’li numaralara yapılan aramalar, paket kapsamında değildir. 444’lü ve 755’li numaralara yapılan yurtiçi aramaları arama başına tüm vergiler dahil 40 kuruştur.

444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsiz olup, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra arama başına tüm vergiler dâhil 40 kuruş olarak ücretlendirilir. Aramalar paket kapsamında değildir.Turkcell’in söz konusu hizmetin ticari amaçlarla veya haberleşme amacı dışında kullanılması ve suistimal hallerinde kullanımları kısıtlama hakkı saklıdır.

Hattınızı yurtdışında kullanırken 444’lü numaralara veya Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne yaptığınız aramalar yukarıda belirtilen ücretler üzerinden değil, kullanmakta olduğunuz yurtdışı tarifesinden ücretlendirilir.

444’lü numaralar, 118′li numaralar, Turkcell alan kodundan sonra ilk 3 hanesi 755, 757 ve 758 ile başlayan numaralar, Turkcell Müşteri Hizmetleri, kısa numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.
Bilmenizde fayda var

Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen uygulanır. Turkcell, sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığını belirlemesi durumunda tespit ettiği hatları kapama hakkını saklı tutar.

Turkcell, hat sahiplerinin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, hat sahibini uyarma, kampanya kullanımından çıkarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.

Aboneler yararlandıkları hizmeti ticaret amacıyla üçüncü kişilere sunamazlar. Aksine davranan kullanıcıların abonelik sözleşmesi feshedilir.

Turkcell’in söz konusu hizmetin ticari amaçlarla veya haberleşme amacı dışında kullanılması ve suiistimal hallerinde kullanımları kısıtlama hakkı saklıdır.

Tags:
blackberry full paket ne demek, fatura mda sms hakkını nasıl ögrenebilirim, kalan dakika öğrenme turkcell full
Turkcell Full Paket Nedir Nasıl Yaparım yazısına ait etiketler : turkcell full paket nedir, turkcell full paket neleri kapsar, turkcell full paket sorgulama, turkcell full pakete nasıl üye olurum
Turkcell Full Paket Nedir Nasıl Yaparım

0 yorum:

Yorum Gönder