10 Temmuz 2011 Pazar

Garanti Paracard Burger King Kampanyası

Kampanya detayları

1 Temmuz 2011 – 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında, Paracard ile alışveriş yapan maaş müşterilerimiz, 5 Ağustos tarihine kadarYemeksepeti.com’dan verecekleri Burger King Steakhouse Menü + Tendercrisp Menü siparişlerini 23,75 TL yerine sadece 18 TL’ye alabileceklerdir.
Kampanya’dan yararlanmalarını sağlayacak indirim şifresi , T. Garanti Bankası A.Ş tarafından 1 – 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Paracard ile alışveriş yapan maaş müşterilerinin, T. Garanti Bankası A.Ş de kayıtlı olan cep telefonlarına SMS , email adreslerine email ile haftalık olarak her Salı bildirilecektir.
SMS veya email yoluyla kendilerine gönderilen şifreyi, Yemeksepeti.com’dan online sipariş verilirken http://www.yemeksepeti.com/TR/Brands.aspx?C=Burger+King&adv=garanti&AffiliateID=garantimaas linkine girerek verdikleri sipariş için indirim hakkını kazanmış olacaklardır.
İndirimden yararlanabilmek için gönderilen şifrenin 5 Ağustos 2011 tarihine kadar kullanılması gerekmekte olup bu tarihe kadar şifrenin kullanılmaması durumunda şifreler geçersiz olacak, Kampanya’dan faydalanılamayacaktır.
T.Garanti Bankası A.Ş. tarafından gönderilen şifreler tek seferlik indirim sağlamaktadır.
İndirim hakkı, Paracard’ından en az birkez alışveriş yapan maaş müşterileri için geçerli olacak. Kampanya’dan yararlanmalarını sağlayacak şifre Yemeksepeti.com tarafından oluşturulacak, T.Garanti Bankası tarafından maaş müşterilerine her hafta Salı günü bildirilecektir.
Kampanyadan yararlanmak için 1 Temmuz 2011 – 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Paracard ile yapılacak olan alışverişlerde tutar sınırlandırılması olmayacaktır.
Yemeksepeti.com’dan yapılacak olan alışverişte kampanyadan yaralanabilmek için T.Garanti Bankası kredi kartı kullanılması zorunluluğu yoktur.
İndirim şifreleri kişiye özeldir, devredilemez, paraya çevrilemez, başka bir kampanya ile birleştirilemez.
Kampanyadaki menü içeceklerine portakal suyu, limonata, ayran ve milkshake dahil değildir.
Kampanya yalnızca yemeksepeti.com üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Restoranlarda, ara gelsin ve tıkla gelsin hizmetinde geçerli değildir.
Bu kampanya sadece T. Garanti Bankası A.Ş. maaş müşterilerine özeldir.
T.Garanti Bankası A.Ş ve Doğuş grup personeli kampanyadan faydalanamayacaktır.



Garanti Paracard Burger King Kampanyası yazısına ait etiketler : Garanti Burger King, Garanti Burger King fırsatı, Garanti Burger King indirimi, Garanti Burger King kampanyası, Garanti Burger King menüleri, Garanti fırsatları, Garanti indirimleri, Garanti kampanyaları, Garanti Paracard Burger King, Garanti Paracard Burger King fırsatı, Garanti Paracard Burger King indirimi, Garanti Paracard Burger King kampanyası, Garanti Paracard Burger King menüleri
Garanti Paracard Burger King Kampanyası

0 yorum:

Yorum Gönder