19 Temmuz 2011 Salı

GençTurkcell’li Nokia C3′ün Konuşma Ve İnternet Kampanyası

Turkcell İletişim Merkezlerinden peşin ödeme seçeneğiyle Nokia C3 cep telefonu satın almayı tercih eden Turkcell aboneleri 3 ay boyunca 100 MB internet paketi ve heryöne 100 dakika konuşma hediyesi kazanıyor.

Kampanya 30.06.2011 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır. Nokia C3’ün tavsiye edilen fiyatı, KDV dahil 133 € karşılığı, Merkez BankasI günlük satış kuru üzerinden TL olarak hesaplanacak olup, cihaz fiyatı kur sebebiyle değişiklik gösterebilir. Kampanyada sunulan, 100 MB internet paketi ve 100 dakika heryöne konuşma, yurtiçi kullanımı kapsamaktadır; abonenin hattına her ay yeniden tanımlanacaktir. Aboneler ay içinde hatlarına tanımlanacak olan, dakika paketini aştıklarında kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Aboneler 3 ay boyunca, her ay hatlarına tanımlanacak 100 MB internet paketini aştıklarında, faturasız hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,01 TL / 100 KB; faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,000049 TL/KB paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirme gerçekleştirilecektir. Yükleme önkoşulu yoktur.

Detaylı bilgi: www.turkcell.com.tr’de.

Nokia C3 Özellikleri:

Radyo: Stereo FM radyo
Bluetooth: Var, v2.1 A2DP, EDR
Kamera: 2 MP, 1600×1200 pixel
Video: Var

Sorular:

Kampanyadan kimler yararlanabilir?

Kampanyadan faturalı ve hazırkartlı tüm aboneler yararlanabilir.

Üçüncü ayın sonunda konuşma ve internet paketlerine ne olacaktır?

Üçüncü ayın sonunda istersen telefonuna gönderilecek mesaja EVET yazarak 100 MB ekonomik internet paketinden faydalanabilirsin.

Bir abone kampanyadan kac kere faydalanabilir?

Kontratsız olarak, diledigin kadar yararlanabilirsin. Peşin alım yaparken, Worldcard’a 10 taksit fırsatından yararlanan aboneler en fazla 3 defa katılabilir.

Konuşma ve internet paketi aşıldığında nasıl ücretlendirilecek?

Ay içinde hediye edilen dakikayı aştığın taktirde kendi tarifen üzerinden, 100 MB’ı aştığın taktirde faturasız hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,01 TL / 100 KB, faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 0,000049 TL/KB paket aşım ücreti üzerinden ücretlendirilirsin.

Kampanyaya katılmak için tarifemi değiştirmeli miyim?

Kampanyaya katılmak için tarifende bir değişiklik yapmana gerek yoktur.

Özel servis numaraları kampanya dakikalarına dahil midir?

Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramalar kampanya kapsamında verilen ücretsiz dakikalardan karşılanmaz.

Cihazın arızası ve iade durumunda ne yapmalıyım?

Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’nin bir sorumluluğu bulunmaz. Arıza durumunda cihazını yetkili bir teknik servise götürmen gerekir. Cihazın garanti kapsamındayken servise götürdüğün takdirde ve kullanıcı hatası yoksa herhangi bir ücret ödemene gerek yoktur.

Bir hattıma tanımlanan kampanyayı kendi adıma kayıtlı başka bir hattıma devredebilir miyim?

Kayıtlı numaralar arasında kampanya devri yapılamaz.

Kampanyaya dahil olan cihazı nereden alabilirim?

Tum Turkcell Iletisim İletişim Merkezlerinden, yetkili Turkcell Satış Noktalarından; anlaşmalı elektronik ve perakende zincir mağazalar ile Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri’nden satın alabilirsin.




GençTurkcell’li Nokia C3′ün Konuşma Ve İnternet Kampanyası yazısına ait etiketler : GençTurkcell'li Nokia C3'ün Konuşma Ve İnternet Kampanyası, TURKCELL NOKİA C3 KAMPANYASI
GençTurkcell’li Nokia C3′ün Konuşma Ve İnternet Kampanyası

0 yorum:

Yorum Gönder