10 Temmuz 2011 Pazar

Ayda 1 Tl ye İki Kat Fazla Konuşma Nasıl Yapılır

Cep Avantaj tarifeleri artık ayda sadece 1 TL’ye iki kat avantajlı

Vodafone 1 TL Dakika Kampanyası ile;

Cep Avantaj Mini Süper, Cep Avantaj Midi veya Cep Avantaj Heryöne tarifelerinden birini 12 ay boyunca kullanmayı ve ayda sadece 1 TL ek ödemeyi kabul eden abonelerden;

Cep Avantaj Mini Süper* tarifesindeki aboneler ayda 400 yerine heryöne 800 dakika;
Cep Avantaj Midi tarifesindeki aboneler ayda 600 yerine heryöne 1200 dakika;
Cep Avantaj Heryöne tarifesindeki aboneler ayda 750 yerine heryöne 1500 dakika;



Konuşma avantajı yakalıyor. Cep Avantaj tarifeleri ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

(*) Cep Avantaj Mini Süper Tarifesi ile kampanyaya katılım, numara taşıma veya faturasızdan faturalıya geçiş durumlarında geçerlidir

Esaları

Kampanya kapsamında: Cep Avantaj Midi tarifesindeki aboneler 12 ay taahhüt vermeleri ve 12 ay boyunca aylık 1 TL ödemeleri karşılığında aylık ek 600 her yöne dk., Cep Avantaj Heryöne tarifesindeki aboneler 12 ay taahhüt vermeleri ve 12 ay boyunca aylık 1 TL ödemeleri karşılığında aylık ek 750 diğer yurt içi mobil operatörler yönüne dk. kullanım hakkına sahip olacaklardır. Cep Avantaj Mini Super tarifesine numarasını taşıyarak gelen veya faturasızdan faturalıya geçen aboneler 12 ay taahhüt vermeleri ve 12 ay boyunca aylık 1 TL karşılığında aylık ek 400 heryöne dakika kullanım hakkına sahip olacaktır.
Fiyatlara KDV (%18) ve OİV (%25) dahildir.
Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında, hattın abonenin kendi isteği veya Vodafone tarafından kısıtlanması durumda kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için 20 TL’dir.
Kampanya dakikaları öncelikli kullanılır. Aboneler önce kampanyadan kaynaklanan dakikalarını sonrasında ise paketindeki dakikaları kullanır.
Hediye dakikalar sadece yurt içi ses görüşmelerini kapsayıp, yurt içindeki diğer GSM operatörlerini, ev/iş numaraalrı ile Vodafone abonelerini aramak için kullanılabilir, katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
Kampanya dakikaları abonenin sahip olduğu paketin kontör atış periyotlarına göre harcanır.
Bir GSM numarası sadece 1 kere kampanyadan yararlanabilir.
Bir müşteri maksimum 3 hattı ile kampanyadan yararlanabilir.
Cep Avantaj Mini Süper tarifesi için kampanyaya girişten önceki 6 ay içerisinde numarasını Vodafone’dan başka operatöre taşımış olan veya Vodafone faturalı tarifelerden faturasıza geçiş yapmış olan aboneler kampanyadan faydalanamaz.
Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.
Kampanya dahilinde verilen görüşme hakkı sadece yurt içinden aramalar için geçerli olup, yurt dışında veya KKTC’de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.
Kampanya dahilinde verilen görüşme hakkı Kıbrıs’a doğru Türkiye’den başlatılan çağrılar için geçerli değildir.
Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.
Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
Vodafone kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
Vodafone’un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Kampanya 31.07.2011 tarihine kadar yapılan başvurularda geçerlidir.
Kampanya taahhütnamesi için tıklayın.

Ayda 1 Tl ye İki Kat Fazla Konuşma Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : 1 tlye iki kat konusma, vodafone 1 tl ye konuşma paketi nasıl yapılır, vodafone 1 tlye iki kat konuşma
Ayda 1 Tl ye İki Kat Fazla Konuşma Nasıl Yapılır

0 yorum:

Yorum Gönder