29 Temmuz 2011 Cuma

Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır

Joker Paket ve Fatura Kontrol ile Turkcell’linin kafası rahat
Turkcell, Joker Paket ve Fatura Kontrol Servisi ile müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor; abonelerinin fatura tarihini gönül rahatlığıyla karşılamasını sağlıyor. Bireysel Faturalı Turkcell’liler Joker Paket ile paket aşımında avantajlı fiyattan konuşmaya devam ediyor, Fatura Kontrol Servisi ile de seçtikleri fatura tutarına ulaştıklarında kısa mesajla bilgilendirilerek faturalarını kontrol altında tutuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, faturalı müşterilerine gönül rahatlığıyla konuşup, faturalarını kontrol altında tutabilmeleri için benzersiz çözümler sunuyor. Turkcell’in müşteri taleplerine kulak vererek geliştirdiği Joker Paket Kampanyası ve Fatura Kontrol Servisi ile Turkcell’liler hem paketleri bittiğinde dakikalarını artırabiliyor hem de iletişim harcamalarını kendi seçtikleri sınırlar dahilinde tutabiliyor. Böylece Turkcell, müşterilerinin en önemli isteklerinden birini yerine getirmiş oluyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, lider olmanın sorumluluğıyla müşterilerine aynı amaca hizmet eden iki çözüm sunduklarını ifade etti. Sayın, “Turkcell’linin sesini duyuyor, tüm kampanya ve hizmetlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem, Joker Paket Kampanyası ve Fatura Kontrol Servisi ile yeni bir boyut kazanıyor. Faturada yazan tutarın kontrolünü tamamen Turkcell’lilere bırakıyoruz. Turkcell’liler, en kaliteli hizmete en uygun koşullarla sahip olduğunu biliyor ve Turkcell’li olmanın farkını hissediyor” dedi.

Paket aşımında Joker Paket

Joker Paket KDV ve ÖİV dahil sadece 5 TL’ye her yöne 60 dakika konuşturuyor. Turkcell’liler, Joker Paket alarak paketlerindeki dakikalar bittiğinde, yine çok avantajlı bir fiyattan konuşmaya devam ediyor. Böylece hem gönül rahatlığıyla konuşuyor hem de fatura zamanı kafaları rahat oluyor.



Joker Paket’in bir diğer özelliği de sadece alındığı fatura dönemi içerisinde geçerli olması ve bir kere alındıktan sonra her fatura döneminde otomatik yenilenmemesi. Böylece Turkcell’liler Joker’lerini sadece ihtiyaç duydukları fatura döneminde başvurarak kullanıyorlar. Paket, başvuru sonrası gelen bilgilendirme SMS’iyle aktifleniyor, kendi tarifesindeki paket dakikaları bitince devreye giriyor ve ilk fatura kesim tarihine kadar geçerli oluyor. Joker Paket’i almak için JOKER yazıp 2222’ye göndermek yeterli. Joker Paket aynı fatura dönemi içerisinde bir kere alınabiliyor. Joker Paket Kampanyası ilk etapta 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

Fatura Kontrol ile fatura tutarı kontrol altında

Fatura Kontrol Turkcell’lilere faturalarının kaç liraya ulaştığını bildirerek yine faturalarını kontrol altında tutmalarına yardımcı olan bir servis. Kendi iletişim harcamalarını kendi seçecekleri sınırlar içinde tutmak isteyen Turkcell’liler, 50-100-150-200-250 TL’lik fatura baremlerinden birine kayıt olarak seçtikleri bu fatura tutarına ulaştıklarında kısa mesaj ile bilgilendiriliyorlar. KONTROL ve yanında hangi fatura baremini seçtiğini yazıp (Örneğin; KONTROL 50) 8888’e göndererek kayıt olunabilen bu servisten tüm faturalı Turkcell’liler faydalanabiliyor.

Tags:
Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır, joker 2222
Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : joker 2222, joker paket, joker paket nasıl yapılır, turkcell joker paket, turkcell joker paket nasıl yaparım
Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır

0 yorum:

Yorum Gönder