9 Temmuz 2011 Cumartesi

Nihat Özdemir Kimdir Hayatı



Nihat Özdemir 05.04.1950 Diyarbakır doğumludur. İlk ve orta tahsilini Diyarbakır da tamamladıktan sonra, Ankara Devlet Müh.Mim. Fak.den Makine Mühendisi olarak mezun olmuştur.

1973-1975 yıllarında Ege Üniversitesinde Endüstri Bölümünde Master yapmıştır.

1976 yılında LİMAK İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.yi kurmuş; Türkiye’nin önde gelen resmi ve özel kuruluşlarının Baraj, Sulama Tesisleri, Boru Hatları, Arıtma Tesisleri, Yollar ve Anahtar Teslimi Fabrika işlerini zamanından önce üstün kalite ile tamamlamış ve artan bir yoğunlukla yeni işlerin yapımını üstlenmiştir. LİMAK’ın faaliyet alanını sadece inşaat taahhüdü ile sınırlamamış, yetişmiş insan gücünü, Enerji, Turizm, Çimento ve Gıda sektörlerine de taşımıştır.



Halen LİMAK Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat ÖZDEMİR aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübünün 2.Başkanıdır.

Nihat ÖZDEMİR bu görevinin yanı sıra Türkiye Müteahhitler Birliği’nin Başkanlığı’nıda yapmıştır. Birçok Uluslar arası ve Ülkemizde faaliyet gösteren Derneğin aktif üyesi olan ÖZDEMİR evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce bilir.

Tags:
nihat özdemir babası kimdir
Nihat Özdemir Kimdir Hayatı yazısına ait etiketler : başkan adayı kim, başkan adayı nihat özdemir, fenerbahçe başkanı nihat özdemir, fenerbahçe nihat özdemir, fenerin yeni başkanı, nihat özdemir, nihat özdemir başkan, nihat özdemir başkan mı, nihat özdemir byografisi, nihat özdemir hakkında, nihat özdemir hayatı, nihat özdemir kim, nihat özdemir kimdir, nihat özdemir ne zaman başkan oldu, yeni başkan
Nihat Özdemir Kimdir Hayatı

0 yorum:

Yorum Gönder