28 Temmuz 2011 Perşembe

Vodafone Webbox Nedir Televizyondan İnternete Nasıl Bağlanılır

Webbox Nedir ?
Webbox klavye gibi bir aleti televizyona bağlayarak tv den internete girmeye yarayan cihazdır. Peki özelikleri nelerdir:
* 3G şebeke destekli
* Tak-çalıştır (plug & play) özelliği
* Opera Mini Tarayıcı
* FM Radio
* microSD kart desteği
Tak çalıştır özelliği sayesinde saniyeler içinde internet’e erişim ve e-posta kullanımı sağlayabilir, özel arayüzü üzerinden Facebook’tan arkadaşlarınızı takip edebilir, Opera Mini tarayıcısı üzerinden Internette dolaşabilir, radyo dinleyebilir, resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Webbox sayesinde aboneler artık Internet’e bağlanmak için bilgisayar kullanmak zorunda kalmayacak. Aboneler sadece bir klavyeden oluşan 3G destekli Webbox’ı televizyona bağlayarak, e-postalarına ulaşabilecek ve kolayca Internet deneyimini yaşayabilecek. Webbox ile Facebook ve Twitter gibi ön yüklü gelen sosyal ağlara erişmek mümkün olabilecek. Ayrıca Vodafone Live uygulamasının ön yüklü geldiği cihazda resim, video, müzik ve haber içeriklerine ulaşılabilecek. Çok Yakında Vodafone’da.



Televizyonunuz üzerinden Internet’e bağlanmanızı sağlar FM Radio desteği sayesinde radyo dinleyebilirsiniz Kullanımı kolaydır (tak ve çalıştır) Opera Mini tarayıcı üzerinden internette dolaşabilirsiniz Vodafone Live uygulaması sayesinde resim, video, müzik ve haber içeriklerine ulaşabilirsiniz

Benzer Yazilar

4G Nedir Ne Zaman Çıkıyor 4G li Telefonlar nasıl kullanılır

Turkcell Vınn nasıl iptal Ederim Nasıl Edilir

Aile Hekimim Kim Aile Hekimimi Nasıl Öğrenirim

Rüyada bebek görmek
Vodafone Webbox Nedir Televizyondan İnternete Nasıl Bağlanılır yazısına ait etiketler : televizyondan internete giriş, tv Webbox bağlantısı nasıl yapılır, tvden internete bağlan, Vodafone Webbox avantajları, Vodafone Webbox Nedir
Vodafone Webbox Nedir Televizyondan İnternete Nasıl Bağlanılır

0 yorum:

Yorum Gönder