9 Temmuz 2011 Cumartesi

Atv Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu

Yeni sezonda ATV ekranlarında başlayacak olan yarışma, Kim Milyoner Olmak İster, daha önce yayınlanan Kim Beşyülmilyon İster yarışmasının değiştirilmiş formatı.

ATV de yayınlanacak yarışmaya katılmak viçin yapmanız gereken katılım formunu eksiksiz doldurmanız yeterli olacaktır.
Kim Milyoner Olmak İster Başvuru Formu ulaşmak için buraya tıklayın

Yarışmada konsept olarak çok da büyük değişiklikler yok. Joker hakkı üçten dörde çıkarılmış. en büyük değişiklik bu tabi ödülün beşyüzbin den bir milyona çıkarıldığını da hatırlatmayı unutmayalım.



Yarışma ile ilgili düşünceleriniz yorum bölümünden paylaşabilirsiniz…

Başarılar…

Tags:
Atv Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu
Atv Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu yazısına ait etiketler : 2011 bilgi yarışması, atv yarışma, başvurmak için, başvuru, başvuru formu, bilgi yarışması katılım, kim 1 milyon ister başvuru, kim 1 milyon ister nasıl başvuru yapılır, kim 1 milyon ister online başvuru, kim 1 milyon ister yarışmasına nasıl katılırım, kim 1 milyon isterhakkında, kim beşyüzmilyon ister başvuru, kim beşyüzmilyon ister nasıl başvuru yapılır, kim beşyüzmilyon ister online başvuru, kim beşyüzmilyon ister yarışmasına nasıl katılırım, kim beşyüzmilyon isterhakkında, kim milyoner olmak ister, kim milyoner olmak ister başvuru, kim milyoner olmak ister online başvuru, kim milyoner olmak ister yarışmasına nasıl katılırım, kim milyoner olmak isterhakkında, kim milyoner olmak isternasıl başvuru yapılır, nasıl başvurulur, nasıl katılacağım, neler gerekli, yarışmaya nasıl katılırım, yeni yarışmalar
Atv Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu

0 yorum:

Yorum Gönder