14 Temmuz 2011 Perşembe

Vodafone Faturana Otomatik Ödeme Talimatı Ver Kazan

Faturalarınızı otomatik ödemeye başlayın, hem faturalarınız en hızlı ve güvenli yolla ödensin, hem de son model Alfa Romeo Giulietta ve 10 adet 3G’li iPad’den birini kazanma şansı yakalayın!
1 Temmuz-30 Eylül 2011 tarihleri arasında Vodafone faturaları için otomatik ödeme talimatı veren abonelerimiz 1 adet son model Alfa Romeo Giulietta otomobil ve 10 adet 3G’li iPad’den birini kazanma şansı yakalıyor. Üstelik herhangi bir kontratlı kampanyada yer alan abonelerimize 2 çekiliş hakkı!

Kredi kartınız veya vadesiz hesabınızdan anlaşmalı bankalar, Vodafone Müşteri Hizmetleri veya Vodafone Cep Merkezleri aracılığıyla otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.



Esaslar
Bu kampanya, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 22.06.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/1640-5880 sayılı izni ile, DenizAjans tarafından yürütülmektedir.
Kampanya, 01.07.2011 – 30.09.2011 tarihleri arasında, Türkiye genelinde, kampanya bitiş tarihi itibariyle aktif Vodafone bireysel faturalı ve Vodafone bireysel faturalı kontratlı abonelerinin yeni gerçekleştirecekleri otomatik ödeme işlemleri için geçerlidir.
Kampanya kapsamında, Kredi kartı ya da vadesiz hesabından anlaşmalı bankalar veya ilgili Vodafone Bireysel Müşteri Hizmetleri (444 0 542 numarasından) veya Vodafone Cep Merkezleri üzerinden verilmiş otomatik ödeme talimatı ile kampanya tarihleri arasında ödemesi yeni gerçekleşen aktif Vodafone bireysel faturalı hat abonelerine bir sefere mahsus 1 çekiliş hakkı, aktif Vodafone bireysel faturalı kontratlı abonelerine (Vodafone cihaz kampanyaları veya ses tarifelerinden birine en az 12 ay taahhüt veren ve kontratı kampanya bitiş tarihine kadar devam eden) bir sefere mahsus 2 çekiliş hakkı verilecektir.
Kampanya başlama tarihinden önceki son fatura ödemesi otomatik ödeme yoluyla ödenmiş aboneler çekilişe dahil edilmez. Kampanyaya katılım, bir kişi için 10 farklı bireysel hat aboneliği ile bireysel faturalı hat aboneleri için 10, kontratlı aboneler için 20 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Bu kampanya kapsamında, kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekilişte 1 aboneye Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 120 HP Progression Plus 6M 2011 Model Araç ve 10 Aboneye Apple iPad A1337 16GB WiFi + 3G (iPad 1) hediye edilecektir.
Çekiliş 12.10.2011 tarihinde saat 16:30′da DenizAjans Toplantı Salonu � Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Bostancı – Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler, 19.10.2011 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilerin adreslerine, iadeli taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden ve aksamalardan, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve DenizAjans sorumlu tutulamaz.
İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlinin son başvuru tarihi 03.11.2011 ve yedek talihlilerin son başvuru tarihi 18.11.2011 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslimi 18.12.2011 tarihine kadar yapılacaktır.
Kampanyaya otomatik ödeme talimatı vererek tüm kanallardan katılım ücretsizdir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
Katılımcıların, kampanya bitiş tarihine kadar; faturalı hattı ve otomatik ödeme talimatı devam etmelidir, herhangi birini iptal edenler veya faturasız hatta geçenler çekilişe dahil edilmeyecektir.
Kampanya başlangıç tarihinde aktif otomatik ödeme talimatı olup, kampanya tarihleri arasında talimatını iptal ederek ya da etmeyerek tekrar talimat veren abonelerin gerçekleşen ödemelerine çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya bitiş tarihi itibarı ile, katılımcıların, yasal takipte veya fatura edilmiş ve ödeme tarihi geçmiş borçlarının bulunmaması halinde çekiliş listesine dahil edilir.
Otomatik ödeme talimatı ile kampanya tarihleri arasında ödemesi yeni gerçekleşen kontratlı ve kontratsız aboneler, bir sefere mahsus otomatik olarak çekilişe dahil edilecektir ve çekiliş amacı ile gerekli abonelik bilgilerinin çekiliş sırasında 3. şahıslarla paylaşılmasını kabul etmiş sayılırlar. Çekilişe dahil olmak istemeyen aboneler, Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri’ne başvuruda bulunabilirler.
Kampanyaya katılımlarda Vodafone abonelik kayıtlarındaki bilgiler esas alınacaktır, bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı abonelerin sorumluluğundadır. İkramiye, sadece GSM hat sahibine teslim edilecektir.
Kampanyaya 18 yaşından küçükler, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş ve Deniz Ajans çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye dahil ÖTV ve KDV hariç, diğer vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır.
Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.
Tags:
vodafone fatura otomatik ödeme talimatı
Vodafone Faturana Otomatik Ödeme Talimatı Ver Kazan yazısına ait etiketler : otomatik ödeme talimatı ver, otomatik ödeme talimatı vodafoneye ver, vadofone fatura otomatik ödeme talimatı
Vodafone Faturana Otomatik Ödeme Talimatı Ver Kazan

0 yorum:

Yorum Gönder