6 Nisan 2011 Çarşamba

Saç Dökülmesine Karşı Alınacak Önlemler Saçım Dökülüyor Ne Yapmalıyım

Saç dökülmesine karsı alınan önlemlerden birisi Saç mezoterapisi dir yazımızı okuyunuz mezoterapisi hem erkekler hem de kadınlar tarafından sıkça tercih edilen ve yüz güldüren sonuçlar elde edilen bir yöntemdir. Saç mezoterapisi ile saç dökülmesini durdurabilir ve saç dökülmesini kontrol altına alabilirsiniz. Saç mezoterapisi tıbbi bir yöntem olup, direk ilgili dokulara, belli dozajlar halinde uygulanan bir yöntemdir. Saç mezoterapisinde dermis içersine yapılan enjeksiyon ile hücresel metabolizmanın uyarılması sağlanır ve dokuların canlanması için uygun zemin hazırlanır.

saç mezoterapisi

Saç mezoterapisi sayesinde hem saç dökülmesini durdurabilir hem var olan saçlarınızı daha sağlıklı, saha parlak, daha canlı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Saç mezoterapisini saçınızın ihtiyacına göre haftada bir kez veya haftada iki kez uygulatabilirsiniz. Saç mezoterapisi ortalama 6 seans ile 10 seans arasında uygulandığında mevcut saç sorunu ortadan kalmış olduğu gibi saç dökülmesi de tamamen durmuş olur. Saç dökülmesinin nedeni belirlendikten sonra gerekirse saç mezoterapisinin yanında ek saç bakım tedavileri yapılarak daha başarılı sonuçlar alınabilmektedir.

Saç mezoterapisinin faydalı olduğu saç sorunlarının neden kaynaklandığı araştırıldığında stres sonucu gelişen saç dökülmeleri, mevsim değişikliği ile oluşan saç dökülmeleri, hormonlara bağlı gelişen saç dökülmelerine karşı oldukça etkili olduğu görülmüştür.

Saç mezoterapisi, hem uygulama aşamasında hem de uygulama sonrasında herhangi bir yan etki ve risk içermez. Acısız ve ağrısız bir yöntem olan saç mezoterapisi ile daha sağlıklı, daha canlı, daha parlak, daha gür saçlara sahip olabilir ve var olan saç dökülmesini tamamen durdurabilirsiniz.
Saç mezoterapisi erkek ve kadın her iki cinse ve her yaşta kişiye uygulanabilmektedir.
Saç mezoterapisi ile elde edilen sonuçlara bakılacak olursa oldukça düşük maliyetli bir saç bakım yöntemidir.

0 yorum:

Yorum Gönder