27 Nisan 2011 Çarşamba

Amber Rose (kimdir hakkında)resimleri videoları



Amber Rose (1983 doğumlu 21 Ekim) Amerikalı bir model . O müzisyen ile bir ilişki için onun yüksek profilli bilinen en iyi Kanye West , çift 2010 yılında dağıldı.
2009 yılında, Rose poz Louis Vuitton hattının yeni reklam featuring Lamon Coleman'ın baskı gammaz . [ 1 ] 11 Temmuz günü, 2009 ile imzaladığı Rose onu açıklandı Ford Models . [ kaynak belirtilmeli ]
2009 yılında Eylül, Gül gözlük hattı kendi başlatmak onun planlarını açıkladı. O yürüdü pist de New York Moda Haftası "için Celestino ve "o" yüzü olarak yeni açıldı Boadicea Victorious "parfüm.
Gül gibi bu tür klipleri müzik Cameos da yapılan Ludacris '" Ne Like Girls Them ", Young Jeezy 'un " Tatil ", Mary Mary 's " in Me Tanrı ", Nicki Minaj '"s Massive Attack ", ve Fabolous " Sen em Be Killin ' " [ 2 ]
2010 yılında, asistanlar reality show hakkında yaptığı iki 'in Russel Simmons çıktı Simmons Koşu Russell . O da bir rol aldı PSA tarafından NOH8 Kampanyası . [ 3 ] 2011 yılında, Amber Rose bir konuk hakim oldu Sezon 3 of RuPaul's Drag Race .
dağıldıktan sonra Kanye ve Rose, Amber uzanan için onaylanmıştır Wiz Khalifa el, onun adını onu dövme bir var.













































0 yorum:

Yorum Gönder