26 Nisan 2011 Salı

siteyi dizinden çıkarıp yayınlamak

Site Yararlanma Koşulları,Site Sözleşmesi:

* DiziForum.tv Sitesi içerisinde yayınlanan hiçbir konudan ve site üyeleri tarafından forumlara gönderilecek olan hiçbir mesajdan DiziForum.tv Sitesi sorumluluk kabul etmemektedir.

* Forumlara gönderilecek olan tüm mesajların yasal sorumluluğu mesajı gönderen site üyesine aittir. Karşılaşılabilecek olan herhangi bir şikayet halinde veya T.C resmi kurumlarının bizlere ulaşması halinde mesajlar incelenir ve şikayete değer bir mesaj olduğu anlaşıldığında atılan mesajın site bünyesinde yayınlanması tarafımızca engellenir.


* DiziForum.tv Sitesi siteye üye seçiminde tek taraflı insiyatife sahibidir. Siteye dilediği kişileri üye yapmak, dilediklerini üye olarak kabul etmemek veya üyelikten dilediği zaman çıkarmak ya da üyelerinin dilediğine dilediği site olanaklarından faydalanma hakkı verme hakkını kendi insiyatifinde tutmaktadır. Site üyeliği ücretli değildir ve dolayısıyla "site üyeliği" üye nezdinde hiçbir hak doğurmamaktadır.

* Site iletişim platformlarına gönderilen mesajların yayın hakkı gönderim tarihi itibariyle Dizi-TR.org Sitesi'ne geçer. Site forum alanlarına gönderilen mesajların daha sonra yayından kaldırılması yazarı tarafından talep edilemez.

* Siteye ziyaretçiler veya üyeler tarafından gönderilen mesajlar ve her türlü içeriğin yayını konusunda insiyatif site yönetimine aittir. Site yönetimi yayınlanan yazıların içeriğini, görünümü, site içindeki yerini gerek gördüğünde değiştirebilir veya yayından kaldırılabilir.

* Sitenin faaliyet ve hizmetleri ticari bir amaç taşımamaktadır ve site tüm bu faaliyetleri (ücretsiz email, forum, yazışma grubu gibi) ve yararlanma koşullarını önceden bir duyuru yapmadan değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar.

* Sitenin kalitesini korumak için kurallara aykırı mesajlar Alan ve Forum Yöneticileri tarafından forumdan ayrıca bir uyarı yapılmadan kısmen ya da tamamen silinebilir, gerekli görülen durumlarda mesaj sahibininin foruma, site üyelerine özel sayfalara ya da siteye girişleri ve katılımları sınırlanabilir veya tamamen kaldırılılabilir.

* Site üyeliğine kabul edilmiş olan tüm şahıslar DiziForum.tv Sitesi'nin kurallarına uymakla yükümlüdür.

Genel Forum Kuralları:

* Site içerisinde Hacking,Mp3 gibi telif haklarıyla korunan materyallerin paylaşımı yapılamaz.(Dizi Jenerik Müzikleri Hariç)

* Site içerisinde yapılan hiçbir paylaşımdan ve forumlara gönderilen hiçbir mesajdan,DiziForum.tv Sitesi ve site sahipleri sorumluluk sahibi olmadıklarından ve sorumluluk yanlızca mesajları foruma gönderen üyelerde olduğundan (Bkn. Site Yararlanma Koşulları,Site Sözleşmesi Madde 1),yapılabilecek illegal paylaşımlardan site sahipleri sorumlu değildir. Bu gibi mesajların forumda görüntülenmesi ve telif hakkını elinde bulunduran kişi veya kurumlardan bizlere yapılacak bir uyarı halinde,bahsi geçen mesaj veya mesajlar incelenecek ve gerekli görüldüğünde mesajın yayınlanması tarafımızca engellenecektir.

* Site içerisinde yer alan forum alanlarına gönderilecek olan mesajlar,yanlızca 'ilgili olan forum alanına' gönderilebilir.Aksi durumlarda gönderilen bu mesajların tamamen silinmesi hakkı Site Yönetimi'nde saklıdır.

* Site içerisinde polemik çıkarabilecek,sert tartışmalara konu olabilecek tarzda mesajlar forum alanlarına gönderilemez.Aksi durumlarda bu gibi mesajları gönderen site üyeleri üzerinde uygulanabilecek yaptırım hakları Site Yönetimi'nde saklıdır.

* Bir mesaj sadece ilgili TEK alana gönderilmelidir. Birden fazla alanla ilgili gözüken mesajlar en çok ilgili bulunduğu alana gönderilmelidir. Aynı konu birden fazla kez açılmamalıdır.

Tüm Forumlara Özgü Standart Genel Etik Kuralları:

* Mesajlarınızın konu bölümlerini ayrıntılı yazarak tüm okuyucular için forumu ve mesajınızı daha anlaşılır kılınız.

* Mesajlarınızı internette bağırmak ve saygısızlık ifade olarak görülen ve okunabilirliği azaltan BU ŞEKİLDE TAMAMI BÜYÜK HARFLERLE yazmayınız.

* Konudaki mesaj sayısı 1500 olduğu taktirde bölüm yetkilileri tarafından konu kapatılır ve yeni başlık açılır.


* İnternet forumlarında bir sorunun yanıt alabilme olasılığı soruyu soranın sorusunda gösterdiği gayretle DOĞRU orantılı, yanıt verenden yanıt için beklediği gereken çaba ile ise TERS orantılıdır! Soru soranın hiçbir gayret içinde olmadan özensiz bir kaç cümle ile sorduğu soru, yanıt verenin dakikalarını ayırıp ayrıntılı yanıt vermesini gerektiriyorsa sorunun yanıt alma olasılığı yok denecek kadar azdır.

* Foruma bir soru yöneltiyorsanız, lütfen kendinizin bildiğiniz konularda (bu ya da başka forumlarda) kaç kişiye yardımcı olduğunuzu göz önüne alınız. Tek taraflı bir bilgi akışı her forumun ruhuna aykırı olduğundan, internetteki tüm forumların temeli KARŞILIKLI yardımlaşmadır. Diğer forum üyelerinin sorularını yanıtlamak veya bildiğiniz konularda yazışmalara katılmak, siz diğer üyelerin görüşlerine müracaat ettiğinizde sizin yanıt alma şansınızı da arttıracaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder