28 Nisan 2011 Perşembe

Gündeme Oturacak Yeni Görüntülü Chat Sitesi blogtv.com

Bugün sizlere çok sevdiğim, eğlenerek vakit geçirdiğim siteden bahsetmek istiyorum.

Sitemizin adresi www.blogtv.com Peki bu site nedir, ne işe yarar, amacı nedir gibi sorularınız elbet olacaktır. Bizlerde bu sorulara bildiğimiz kadarıyla cevap verelim.

Daha öncelerden Türkiye de chatroulette.com sitesini bir hayli ilgi görmüştü. Bu vereceğim sitede onlara benziyor fakat biraz daha kapsamlı. Kapsamlı derken biraz daha aç derseniz söyleyelim hemen.

Sitede herhangi bir kişi kendi profili üzerinden yayın yapabiliyor ve bunu herkes takip edebiliyor. Sadece sizin profil linkinize girmesi yetiyor. Sizin görüntünüzü herkes görebiliyor. (Profil linkinize giren kişiler) Yayın esnasında herhangi birilerini moderatör olarak atayabiliyorsunuz. Herhangi bir kişiyi yayına da alabiliyorsunuz. Yani bildiğimiz msn’deki gibi karşılıklı olarak görüntülü konuşabiliyorsunuz ve herkes sizi izliyor. Tabi bu arada siteye üye olup sizi takip eden kişiler anlık mesaj gönderebiliyor. İstediğiniz kişiye arkadaşlık teklifi yollayabiliyor, özel mesaj atabiliyorsunuz.

Sitede kişilerin hangi ülkeden yayın yaptığını anlamanız için ülke ülke kategoriye ayrılıyor. Son zamanlarda Türkiye sayfası bir hayli ilgi görmeye başladı ve kişiler tarafından yavaş yavaş duyulmaya başlandı. 21. yüzyılda hele de Türkiye de bu denli internet hastalığının olduğunu düşünürsek chatroulette gibi bu sitede yakın zamanda büyük ilgi göreceği söylememiz yanlış olmaz.

Örnek olarak Türkiye kanalında yayın yapan birkaç kişi

0 yorum:

Yorum Gönder