28 Nisan 2011 Perşembe

Prens William 29 Nisanda Evleniyor Canlı İzle

İngiltere Kraliyet düğünü, ülkeye çekeceği turist sayısı, “müstakbel prensesin” gelinliği, kilisenin yanından ayrılmak istemeyen protestocuları ve davetlileriyle çok konuşuluyor.
LTIN DAVETİYELERDEN OBAMA’LARA YOK

Kraliyet ailesi düğün için üzerinde altın arma bulunan 1900 davetiye gönderdi. Düğüne ünlü İngiliz şarkıcı ve besteci Elton John, futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham gibi ünlü kişilerin de çağrıldığı, ancak örneğin ABD Başkanı Barack Obama ve eşinin ya da Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve eşinin davet edilmediği ifade ediliyor.

Obama çiftinin düğünden kısa bir süre sonra Mayıs ayında İngiltere’ye resmi ziyarette bulunacakları için düğüne çağrılmadıkları, Middleton ailesinin geldiği Berkshire köyündeki manav, kasap ve postacının ise düğüne davetli olduğu basına yansıyor.

Kate Middleton “soylu” bir aileden gelmiyor. Middleton’ın babası Michael eski bir havayolu yetkilisi ve harekat memuru, annesi Carole ise eski bir havayolu hostesi.

Bu arada, İngiliz basınında yer alan haberlerde, York Düşesi Sarah Ferguson’un da düğüne davetli olmadığı bildiriliyor. Türkiye’de bir çocuk yuvasında yaptığı gizli çekimlerle bir dönem tartışmalara neden olan Ferguson, Prens William’ın amcası Prens Andrew’un eski eşi.

Tags:
kate ve william kaçta evlenecek, Prens William 29 Nisanda Evleniyor Canlı İzle
Prens William 29 Nisanda Evleniyor Canlı İzle yazısına ait etiketler : 29 nisan prens evleniyor, 29 nisanda ingilterede tatil olacaKMI, 29 nisandaki prenses düğünü, babaannesi suudi arabistan kraliyet ailesi, düğün izle prens william ve kate middleton 29 nisan kaçta, İngiliz kraliyetine bağlı ülkeler SUUDİ ARAPİSTAN DÜĞÜN İZLE, ingilterenin prensi evleniyor, kate middleton ailesi ne iş yapıyor, KATE MİDDLETON NE İŞYAPIYOR, Kate Middleton Prens William saat kaçta evleniyor, kıraliyet ailesi dugunu izle, kraliçe düğün 29 nisan prens william düğün ızle, kralice düğünü 29 nisan cuma, kralıyet ailesı prens wıllım prens william niye 29 nisanda evleniyo, lady diana nın babaannesi, londra prens williams 29 nisan, müthiş bir düğün prens william, prens william 29 nisan, prens william babaanne kraliçe evleniyor 29 nisan, prens william buckingham sarayı, prens william evleneceği klise, prens william kate middleton düğünü izle, prens william nisan düğün, prens william ve kate düğünü
Prens William 29 Nisanda Evleniyor Canlı İzle

0 yorum:

Yorum Gönder