26 Nisan 2011 Salı

Nokia X7 Özellikleri, x7 fiyatı, Nokia X7 Çıkış Tarihi, Nokia x7 Video ve resimleri Kaynak: Nokia X7 Özellikleri, x7 fiyatı, Nokia X7 Çıkış Tarihi, Nokia x7 Video ve resimleri

Nokia X7 Tanıtım videosu, Nokia X7 çıkış tarihi, Nokia X7 özellikleri, Nokia x7 fiyatı, En ucuz Nokia X7 nekadar ?, x7 nokia resimleri.

Teknoloji gün geçtikçe ilerliyor ve her gün yeni bir ürün çıkıyor karşımıza . Şimdi de Nokia x7 yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor . Amerika’da ön satışa çıktı telefonumuz. Özellikle göz alıcı bir tasarıma sahip olan X7 , multimedia severlere hitap edecek . Özelliklerinin bir çoğu tamamen multimedia odaklı . Yani bir nevi N8 diyebiliriz. Bu telefon ile multimedia ve internet keyfinin tadını çıkartacaksınız.





Kaynak: Nokia X7 Özellikleri, x7 fiyatı, Nokia X7 Çıkış Tarihi, Nokia x7 Video ve resimleri
Symbian Anna işletim sistemine sahip olan x7 , sadece multimedia ile kalmıyor , sosyal ağlara da hitap ediyor . Facebook , twitter gibi ağların tadını doyasıya çıkartabileceksiniz . Çünkü son sürat hız ve flash desteği veriyor Nokia x7 bizlere.Telefonumuzda ayrıca Nokia Ovi Store ile HD oyunlar indirebilecek , HD keyfinin tadını çıkartabileceksiniz.

Nokia x7nin bir can alıcı noktası ise e postlarınız . E-postalarınız hızını , çabukluğunu ve gönderim kolaylığını bu telefon ile keşfedeceksiniz. Geniş bir ekrana sahip olan Nokia x7 , web keyfinin tadını çıkartmanızı sağlayacak . Geniş ekranı sayesinde oyunlardan daha çok keyif alabileceksiniz . Ayrıca çözünürlüğünün yüksek olması , size HD keyfini yaşatacak.

Nokia x7 fiyatı konusunda kesin bir bilgilendirme yapılmadı . Tahmini olarak 1000-1300 TL aralığında çıkması bekleniyor . Nokia x7 Türkiye’ye ne zaman geliyor ? diye soracak olursanız , yaklaşık 5 ay içinde Türkiye pazarında ki yerini alacak.

Nokia x7 , 8 GB hafıza kartı ile kutusunda bulunacak . Ayrıca 32 GB Micro SD kart destekleyen bir telefon olacak. Siyah ve gri şeklinde 2 renk seçimi yapabileceğiz. Nokia x7 özellikleri bakımından gerçekten iyi bir telefon ve kullanmaya değer ! .. (Kaynak: Burz.net)

Nokia x7 tanıtım videosu;



Kaynak: Nokia X7 Özellikleri, x7 fiyatı, Nokia X7 Çıkış Tarihi, Nokia x7 Video ve resimleri



0 yorum:

Yorum Gönder