18 Nisan 2011 Pazartesi

Hostgator.com.tr Hoş Geldin

Evet dünyaca ünlü hosting şirketi Türkiye alan adı ile hizmet vermeye başladı. Web site sahiplerinin çoğu duymuştur Hostgator şirketini. Gerek hizmetleri gerekse iletişim konusunda bir numara olan Hostgator artık Türklere daha iyi hizmet verebilmek için Sefa Gol’ü yetkilendirdi. Hostgator’u kullananların çoğu tanır Sefa Bey’i.

Hostgator.com.tr de web hostinginizin lokasyonu Leaseweb/Hollanda’ya ait olacak. Türkiye’deki datacenterler ile anlaşmak istemişler fakat bir türlü nasip olmamış ondan dolayı Leaseweb’e yönelmişler.

13 Nisan 2011 günü saat 08:00 de açılan web sayfadan indirimlerde mevcut. İşte 1 hafta boyunca sürecek olan indirim hakkında bilgiler.

Aşağıdaki bilgiler r10′daki SefaHG‘ ye aittir.

Türkiye’de bulunan hosting sirketlerinden birinden HostGator.com.TR ye taşınmanız halinde 1 aylık aldığınız paket için size 3 ay bedava veriyoruz. Bunun dışında 6 aylık alırsanız 6 ay, 1 yıllık alırsanız 1 yıl, 2 yıllık alırsanız 2 yıl, 3 yıllık alırsanız 3 yılda bizden size hediye.

Tek yapmanız gereken destek@hostgator.com adresine paketinizi aldıktan sonra hostgator.com.tr başlığı ile e-mail atıp bu indirimden yararlanmak istediğinizi ve hangi şirketten geldiğinizi belirtmeniz. Whois de domain adresiniz (nameserver ile) Türkiye’deki herhangi bir hosting şirketine yönlenmiş gözükürse indirimden faydalanabiliyorsunuz ve sizin için hesabınıza kaç yıllıksa bir o kadarda biz ekliyoruz. Eski yada yeni müşteri olmanız farketmez, tek yapmanız gereken Türkiye’de bulunan herhangi bir hosting sirketinden Hostgator.com.tr ye geçmeniz.

Eğer sitenizi taşımaktan çekiniyorsanız, bütün site taşıma işlemlerinizi 1 ay içinde sizin için bedava yapıyoruz.

Tekrardan hoşgeldin HOSTGATOR.COM.TR

0 yorum:

Yorum Gönder