21 Nisan 2011 Perşembe

Yakala co’dan Cem Yılmaz’ın şovuna davetiye kazan

Yılmaz davetiyelerini kazandı.

Mayıs ayındaki Cem Yılmaz gösterilerinin davetiyeleri içinwww.yakala.co adresini takip etmeye devam edin!

Orijinal fırsatlarıyla Türkiye’nin en sıra dışı fırsat sitesi olma yolunda hızla ilerleyen yakala co, takipçilerine benzersiz deneyimler sunmaya devam ediyor. Ocak ayında Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi CM101MMXI FUNDAMENTALS’ta özel loca yakalayan site, aylardır üyelerine bu locada Cem Yılmaz’ı seyretme şansı veriyor.

yakala co, aktif bir şekilde işbirliği içinde olduğu Bonnyfood, Uludağ Kebapçısı, Onyx Sinemaları, Cafe Crown, Meyyali ve Krispy Kreme’in fırsatlarından en çok adette satın alan üyelerine çift kişilik davetiye hediye etti. Her hafta farklı kurgularla davetiye kazanma olanağı sunan yakala co sayesinde, 43 şovda tam 344 yakala co üyesi kahkahalarla Cem Yılmaz’ı izleme fırsatı buldu.

yakala co, TİM Maslak Show Center’daki Cem Yılmaz gösterileri için her hafta farklı kurgularla kampanyadüzenlemeye ve Mayıs ortasındaki son şova kadar üyelerine özel davetiyeler vermeye devam edecek.

CM101MMXI FUNDAMENTALS’a bilet bulmanın son derece zor olduğu bu dönemde, ücretsiz çift kişilik loca davetiyeleri kazanmak isteyenler, yakala co’ya üye olup fırsatlarını takip edebilir.







Yakala co’dan Cem Yılmaz’ın şovuna davetiye kazan yazısına ait etiketler : Bonn, Bonnyfood, Cafe, Cem Yılma, Cem Yılmaz, CM101MMXI FUNDAMENTALS, ETİ, far, fırsat, fırsat sitesi, fırsatlar, fırsatları, hediye, kampanya, NT, Sinema, TİM, Türk, Türkiye, ücret, www.yakala.co, Yakala co Cem Yılmaz CM101MMXI FUNDAMENTALS, Yakala co Cem Yılmaz CM101MMXI FUNDAMENTALS davetiye, Yakala co Cem Yılmaz davetiye, Yakala co Cem Yılmaz davetiye fırsatı, Yakala co Cem Yılmaz davetiye kampanyası, Yakala co CM101MMXI FUNDAMENTALS, Yakala co CM101MMXI FUNDAMENTALS davetiye, Yakala co indirimler, yakala.co, yakala.co Cem Yılmaz, yakala.co fırsatları, yakala.co kampanyaları

0 yorum:

Yorum Gönder