23 Nisan 2011 Cumartesi

Juventus – Catania Maçı Canlı İzle Golleri izle 23 Nisan 2011

Juventus – Catania Maçı İzle Golleri izle Özeti izle 23.04.2011
Ligde 7. sırada yer alan ve Avrupa bileti için mücadelesini sürdüren Juventus, kendi evinde ligin hedefsiz takımlarından Catania‘yı ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına oldukça defansif bir 4-5-1′le çıkan ve rakibine mahkum bir futbol oynayarak sahadan 1 puanı zor kurtaran ve yine eleştiri alan Luigi Delneri’nin gelecek sene takımın başında kalması çok zor görünüyor.

Ligin bitimine 5 hafta kala hala Avrupa biletini eline alamayan ve son yılların en kötü sezonunu geçiren Juve‘de artık hedef bu sezonu en az yara alacak şekilde kapamak. Amauri’yi Parma‘ya gönderip oyuncunun gollerini Tardini’de izleyen Juve‘de sezon ortası takıma katılan Matri’nin gösterdiği performans ise sezon adına takımın en büyük artılarından. Juve kendi evinde Catania’yı yetenekli forveti ve kenar oyuncularıyla rahat geçer.
Etiketler: Juventus - Catania % 100 Canlı,Juventus - Catania Canlı Maç İzle,Juventus - Catania golleri izle,Juventus - Catania Justin Tv İzle,Juventus - Catania Maç Tahmini,Juventus - Catania Maçı izle,Juventus - Catania Maçın özeti izle,Juventus - Catania Maçını Canlı İzle,Juventus - Catania Maçını Canlı Seyret,Juventus - Catania Maçını İzle,Juventus - Catania Maçının Özeti Video 23.04.2011,Juventus - Catania Maçının Sonucu

0 yorum:

Yorum Gönder