7 Nisan 2011 Perşembe

İbb 1-1 Gençlerbirliği 07.04.2011 Maç Özeti

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Gençlerbirliği sahadan 1-1′lik eşitlikle ayrıldı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve ilk yarısı konuk ekibin üstünlüğü ile sona eren mücadelede Gençlerbirliği 21. dakikada Mustafa Pektemek’in golüye üstünlüğü yakaladı. Belediye bu gole ikinci yarıda Holosko’nun 62. dakikadapenaltıdan attığı golle yanıt verdi. Gençlerbirliği bu sonuçla evinde oynayacağı maç öncesinde az da olsa bir avantaj eline geçirmiş oldu.
Vidoyu İzle



 - İBB 1-1 Gençlerbirliği Yarı Final Maçı Özeti İzle 7 Nisan 2011






Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final karşılaşmasının ilk ayağında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Gençlerbirliği, İstanbul’da 1-1 berabere kaldı.

Sekizinci dakikada sağ kanattan gelen Yasin, Ekrem ve Efe’den sıyrıldı, topu yerden ortaladı, Mustafa Pektemek kötü bir vuruş yaptı ve top üstten auta gitti. 20. dakikada Gençlerbirliği ani bir atağa çıktı, Hurşut’un şutunda Hasagic topu çıkardı, dönen topu Oktay Mustafa Pektemek’e bıraktı; yetenekli golcü de kale ağzında sol ayağıyla topu ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarının sonlarına kadar skor böyle gitti fakat 43. dakikada İBB bir penaltı kazandı. Aykut Demir‘in Cihan Haspolatlı’ya yaptığı müdahale sonucunda Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Fakat İbrahim Akın kötü bir vuruş yaptı ve yetenekli futbolcunun vuruşu sağdan auta gitti. İlk yarı Gençlerbirliği’nin 0-1′lik üstünlüğüyle bitti.

İkinci yarı hızlı başladı. 50. dakikada İBB’nin atağında İbrahim Akın’ın şutu savunmadan sekti; top kaleye giderken Serdar son anda topu kornere çeldi. 54. dakikada Gençlerbirliği ceza sahasına sokulan Herve Tum, İbrahim Akın’dan aldığı topu sol ayağıyla kaleye göndermek istedi fakat top üstten auta gitti. 55. dakikada İbrahim Akın’ın sağdan çektiği şutu kurtarmak isteyen Serdar kafasını direğe çarptı. Serdar bu pozisyonda şanslıydı ve sakatlanmadı. Serdar 56. dakikada da Holosko’nun ceza sahası dışından şutunu son anda kornere çeldi. 60. dakikada İBB bir penaltı daha kazandı. Bu sefer Mehmet Akgün, Samuel Holmen’i ceza sahası içinde düşürdü. Bu penaltıyı Holosko gole çevirdi: 1-1. 84. dakikada Serhat Akyüz ikinci sarı kartını görüp kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maç 1-1 bitti.

Bu karşılaşmanın rövanşı 21 Nisan’da Ankara’da oynanacak.

0 yorum:

Yorum Gönder