15 Nisan 2011 Cuma

Cinsellikte kadınların zirve dönemi

Cinsellik başta olmak üzere kadınlarda hayat 30’undan sonra başlar. Bu yaş kadınlarda bir dönüm noktasıdır aslında. Vücudun yarattığı adrenalin ile tecrübenin doyumsuzca buluştuğu bir zirvedir adeta 30 yaş. Hayatın en anlamlı bu dönemin keyfini çıkarın lütfen.. Çünkü bu fırsat bir daha tekrar gelmez… Unutmayın…

Siz kadınlara bu fırsattan faydalanmanız için altın değerinde tam 29 tane seks ve cinsellik konulu tavsiyelerimiz olacak… 30. maddeyi de siz bulun artık…İstirham ediyorum…

Seksin keyfini dolu dolu yaşamak isteyen tüm kadınlara ithaf olunur…

Dilediğiniz şeyi göstermekten daha seksi bir şey yoktur. Bunun anlamı ise: (1) Arzulu bir katılımcısınız (2) Vücudunuzu iyi tanıyorsunuz (3) Partneriniz de sizin kadar arzulu olduğunu bilmeniz.
Öncelikle ne istediğinizi biliyor olmalısınız. Mastürbasyon bu konuda oldukça eğitici bir yöntem olabilir. Hızlı veya yavaş? Yumuşak yahut sert? Bu pratikler sizi mükemmelleştirecektir.
Uygun olmayan bir anda veya baskı altındayken seks yapın. Daha sonra ise amacınıza odaklanın. Olumsuzluklar bazı şeyleri olumlu hale götürebilir..
İlişkinizin ilk zamanlarında ne kadar seks yaptığınız hakkında açıklamada bulunmayın. Özellikle evlilik, bebek veya çok özel kaçamaklarınızdan asla bahsetmeyin.
Kişisel bakımla boşu boşuna zaman kaybetmeyin. Bir erkekle sevişmeden evvel bir kadın, güneşlenme, kremlenme gibi kişisel bakım yaparak kendini hazırlamakla geçirir. Ancak beklenen an geldiğinde erkek nasıl olduğunuzla pek ilgilenmez. Siz bir insansınız ve gerçek bir vücudunuz var. Bu gizlediklerinizin aslında o an için çok da önemli olmadığını artık öğrenin. O an bir sihir gibidir. Erkekler o anı yaşarken bu ayrıntıya takılmazlar.
Orgazm garantisinin anahtarı: Derinlere dalmak veya çevresinde dolaşmak. Bir kadın sekste 10 ile 20 dakika arasında defalarca orgazma ulaşabilir. Mastürbasyonda ise genellikle 4 defa orgazm olur.
Partnerinizle seks yaparken sadece onun rahatını düşünmeyin. Onunla sekse başlamadan önce hassas noktalarını ve nasıl hareket etmeniz gerektiğini mutlaka konuşun. Sekste mutluluğu yakalamanın en önemli adımların birisi karşınızdakini tanımaktır. Unutmayın
Asla yapmak istemeyeceğiniz şeylere hayır demeyin. Seksi doya doya yaşamanız için değişikliklere açık olmanın hiç zararı yok. Bu tüyler ürpertici şeyler yapın anlamına gelmiyor sadece eğlenin ve heyecan yaratın.
Ancak hayır demeniz gereken yeri de bilin. Sizin hevesinizi fazlasıyla etkileyecekse hayır cevabını rahatlıkla verin. Şayet havanızda değilseniz sekse hiç başlamayın.
Korunmadan asla ilişkiye girmeyin. Prezervatif sizi olduğu kadar çevrenizi de korur. Bu şekilde içiniz daha rahat eder ve daha iyi sonuç elde edersiniz.
Kirli konuşmalar sizi bir denizci gibi terletmez. Sevgiliniz sizden ona kaba konuşmanızı istiyorsa daha uygun bir şekilde öykülemeyi tercih edin. Bu seksinizin kaba konuşmalardan daha fazla ateşli olmasını sağlayacaktır.
Yatağa bir robot ciddiyetinde asla girmeyin. Gevşeyin ve partnerinizin gevşemesini sağlayın. Oldukça hoş yapacağınız şakalarla, eğlenerek yatağa girmeyi deneyin. Yapacağınız şakaların partnerinizi küçük düşürücü olmamasına lütfen dikkat edin.
Kegel egzersizlerini mutlaka uygulayın. Şayet bunu yaparsanız her zaman daha iyi orgazm olacaksınız unutmayın.
Erkekler açık ve net şeyleri severler. Her zaman onunlayken iyi vakit geçirdiğinizi belirtin. Hızlı, yavaş ya da daha sert nasıl ve neler istediğinizi paylaşın.
Müzik, mum ışığı veya ay ışığı her zaman işe yaramayabilir. Bunun yerine daha özel şeyler düşünün. Hafif sarhoşken, denizde vs. gerisi size kalmış.
Partneriniz sizin bir porno yıldızı gibi davranmanızı beklemez. Sizin ondan beklentileriniz neler? Onu fantezilerinize göre yönlendirin.
Sekste çok özel uçuran tekniklere ihtiyacınız yok. Siz bu konuda sakın kendinizi sınavda hissetmeyin. Nasıl daha fazla mutlu olursunuz? Sorusunun en yalın cevabı temiz, içten ve rahat olmanız seksin önsözüdür unutmayın… Sekste dudak ve nefes çok önemlidir. Bu sebeple dişlerinizin temiz olmasına özen gösterin. Sonrası hayal gücünüze kalmış.
Onun yanındayken her zaman arzulu olmanızın bir yolu vardır. Erotik bir kitap, ateşli bir fantezi.. türü şeyleri düşünerek libidonuzu ateşleyebilirsiniz.
İlk hareketi yapmak çok ayrıcalıklı bir farktır. Dans pistinde ona asılın demiyoruz sadece göz teması ya da baştan çıkarıcı bir gülümseme ile ona ışık yakabilirsiniz. İzlediğiniz filmlerdeki gibi kapıya yönelmek ve ona bakış fırlatmak çok da zor değil…
Odanızı değiştirin. Daha büyük ve geniş bir yatak, saten çarşaflar, romantik ve loş bir ışık sıkıcı hale gelen seksinizi ateşleyebilir. Bunun dışında evinizin diğer yerlerinde birlikte bir maceraya çıkın. Sadece kapıyı kilitleyip kilitlemediğinizi unutmayın.
Cinsel birliktelik korunma sizin iyiliğiniz için gerekli. Ona prezervatif kullanmanın seksi etkilemeyeceğine ikna edin.
Her ilişkide yaprak dökümü dönemi olabilir. Bu her zaman ilişkilerinizin bittiği anlamına gelmez. Sadece bu tür durumlarda fiziğinizi ve ruh halinizi korumayı bilin. Bahar mutlaka yeniden gelecektir. Rahat olun.
Duşta seks? Fazla abartılı. Seks sırasında ayakta durmak yeterince zor, duşta çok daha zor olacağını tahmin edebilirsiniz. Duşu sadece ön sevişme öncesi güzel bir oyun gibi hayal edebilirsiniz.
Sabah seks? Kötü ya da mutlu bir gece mi geçirdiniz? Çevreniz size “hoş ve iyi kızlar gece gündüz seks yapmaz” diye öğütlemiş olabilir ancak onları dinlemeyin. Ne istiyorsanız içinizden ne geliyorsa onu yaşayın.
Yatak odanızda yaşadıklarınız orada kalsın. Başkalarının ne dediği ve ne anlattığı ne yaptığı sizi ilgilendirmemeli. Herkesle yarışmak zorunda değilsiniz. Bilakis bu bir yarış değildir… Unutmayın…
Anal seks çoğu kadına anlamsız gelir ve sevmezler. Bu durumda huzursuz olmanıza gerek yok, sevmiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz. Bunun yerine seksi bir masaj önerebilirsiniz.
En vahşi fanteziler gerçeklerden çok daha iyidir. Seks yaptığınızı hayal etmek, gerçekte daha iyi olmanızı sağlayabilir.
Herhangi bir vücut yatakta iyidir. Kalın bel, kalın bacaklar kimin umurundaki! Loş bir ortam doğru hareketler selüloitlerinizi saklamanızı sağlayabilir. İyi bir erkek sadece sizinle olmak ister, ruhunuz ve içtenliğinizi sıcak bedeninizle beraber bırakın partnerinizin kollarına… Gerisi önemli değildir.Teferruattır…
Şayet 30′lu yaşlardaysanız ve hala seks düşünüyorsanız… Deneyimleriniz, tecrübeleriniz, ilişkileriniz sizi çok daha iyi bir noktaya getirmiş demektir. Ne istediğinizi ve ne yapacağınızı biliyorsunuz. Keyfini çıkarın.
Sözün kısası şu ki… Seks için en gerekli olan şey, içten ve rahat olmanızdır…

0 yorum:

Yorum Gönder