15 Nisan 2011 Cuma

Cinsel yaşama zarar veren yiyecekler nelerdir?

İnsanlar seks hayatında dönem dönem olumsuzluklarla karşı karşıya kalabilir. Bu olumsuzlukların kaynağının neler olduğu konusu uzmanlar tarafından incelenmiş ve dünyanın farklı bölgelerinde sorunların benzerlik gösterdiği anlaşımıştır. Temel kanı ise kişilerin yanlış ve yetersiz beslenmesinde oluştuğu belirlenmiştir. Bir başka etken ise stres olarak tespit edilmiştir. Biz bu sayfada stresten uzak kalacağız ve beslenmenin sekse yarattığı olumsuzluklarını irdeleyeceğiz.

Seks için kendilerini çok yorgun ve güçsüz hissettiklerini düşünen çiftlerin yanlış ve sağlıksız gıdalarla beslendikleri anlaşılmaktadır. Beslenme uzmanları seks hayatında kaliteyi yükseltmenin doğru beslenmeden geçtiğini ortak akıl olarak açıklamışlardır. Sağlıklı olan bireyin sağlıklı yaşaması kadar doğal birşey olamaz. Dolayısıyla sağlıklı olabilmenin de en geçerli yolu doğru ve düzenli beslenme sisteminden geçmektedir.

Yaşayan her bireyin sahip olmak istediği seks yaşamına varım diyorsanız eğer;

Seks yaşamınıza zarar vermemek için dikkat edilmesi gereken mucizevi bilgileri uygulayın lütfen….

Pudding, kek, bisküvilere margarin koymayın asla. Bu ve benzeri beslenme özellikleri kan akışı için çok risklidir. Tuzlu ve hazır gıdalar da benzer tepkiye neden olur.
Beyaz ekmek, şeker kan seviyenizi yukarı çeker ancak bir kaç dakika sonra kendinizi tekrar halsiz hissedersiniz.
Çok fazla kahve ve çay içmeyin. Gece uykularınız kaçacak ve uyku düzeniniz bozulması nedeni ile bütün gün kendinizi yorgun hissedeceksiniz.
Çiftlerin gece geç zamanlarda yemeklerden uzak durmaları gereklidir. İnsan beyni midedeki yiyecekleri sindirmeye şartlanacak ve bu seks isteğinizi bitirecektir.
Lahana, soğan, fasulye gibi şişkinlik yaratan yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durun. Yiyecekseniz aşırıya kaçmayın.
Bir kadeh içki sizi havaya girmenize yadımcı olacaktır. Ancak fazlası size zarar verir unutmayın.
Yemeği çok hızlı yediğinizde hava yutmanıza sebep olacak ve kendinizi şiş hissetmenize neden olacaktır. Bu sebeple yemeklerinizi muhakkak yavaş yavaş yiyin.

0 yorum:

Yorum Gönder