23 Nisan 2011 Cumartesi

Bayer leverkusen – Hoffenheim Maçı İzle 23 Nisan 2011

B.leverkusen - Hoffenheim % 100 Canlı,B.leverkusen - Hoffenheim Canlı Maç İzle,B.leverkusen - Hoffenheim golleri izle,B.leverkusen - Hoffenheim Justin Tv İzle,B.leverkusen - Hoffenheim Maç Tahmini
Bayer leverkusen – Hoffenheim Maçı İzle 23 Nisan 2011

Geçen hafta Leverkusen‘in B.Münih maçında galip gelme olasılığının çok zayıf olduğunu altını doldurarak yazmıştık. Heynckes yeni sezon için anlaştığı Bayern Münih‘e çelme takıp önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi‘ne gitmemek gibi bir saçmalığa imza atamazdı! Erken açıklanan bu teknik direktör transferinin de böyle zararları olabiliyor. Sezon bitiminde bu iş gerçekleşse bu tür dedikoduların da önüne geçilmiş olurdu.

Alınan farklı yenilgi sonrası az da olsa var olan şampiyonluk umudu çimlere gömülmüş oldu. En azından ikincilik koltuğunu kaptırmamak için kalan maçlara motive olmaları gerekiyor.

Hoffenheim ligde ununu sermiş bir takım. Herhangi bir iddiası kalmadı, keyfine maçlar oynuyorlar. Ancak geçen hafta evlerinde küme düşmeme mücadelesi veren Frankfurt’u 1-0 ile geçtiler.

Leverkusen’de bu maç öncesi herhangi bir eksik yok. Hoffenheim’da ise Jaissle(D, 8 maç), Salihovic(OS, 25 maç 5 gol 6 asist), Vukcevic(26 maç 2 gol) ve Weis(OS, 17 maç) forma giyemeyecek.

Leverkusen‘in kazanması gereken bir maç. Rakip Hoffenheim‘ın iddiasının kalmaması da ekmeğe yağ sürecektir. Zaten normal şartlarda da ev sahibinin kadro kalitesi ile ağır basacağı bir mücadele. Puan kaybetmesi sürpriz olur.

Leverkusen: Adler – Castro, Schwaab, Reinartz, Kadlec – Vidal, Rolfes – Sam, Ballack, Renato Augusto – Kiessling

Hoffenheim: Starke – Beck, Vorsah, Compper, Braafheid – Rudy, Ibertsberger – Sigurdsson, Alaba – Babel, Ibisevic

0 yorum:

Yorum Gönder