10 Nisan 2011 Pazar

Acunn.Com sitesi açıldı

Acun Ilıcalı yaptığı programlar ile herkesi televizyonların başına toplamayı başarıyor. Türk televizyonlarına hem yapımcılığını hemde sunuculuğunu üstlenerek yaptığı, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Var mısın Yok musun gibi reyting yapan programları çok başarılı bir şekilde yönetmişti.

Şimdiki hedefi ise internet aleminde zirveye oynamak. Aldığımız bir habere göre dünyada ilk 100′e girme planları içindeymiş. Umarım dünyada ilk 100′e girer de daha önce açmış olduğum konuyu yalancı çıkarır.

Siteye bugün itibari ile giriş yapabildim. 4 kategoriden oluşuyor ve bol içerikli sürekli güncel haberler yer almakta. Haber & Spor & Eğlence & Ekran olmak üzere 4 kategori yer almakta.

Haber bölümünde güncel gündemden haberlerin ayrıntıları yer almakta.

Spor bölümünde de herkesin tahmin edebileceği gibi maç sonuçları ve spor gelişmeleri. Ayrıca Spor Toto Süper Lig’de oynanan maçların kısa özetlerini ve gollerini video olarak izleyebilme imkanı.

Eğlence bölümünde ise, siteye üye olduğunuz taktirde farklı dallarda oyunlar, bilgi yarışmaları gibi online oynanan flash oyunlar ve birincilere birbirinden güzel hediyeler..

Ekran bölümünde ise, Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor gibi programları canlı olarak takip etme, internet üzerinden kesintisiz izleyebilme özelliği bulunmakta.

Sitenin açılışı yeni olmasına rağmen alexa da ilk 300 bin’e girmiş durumda ve 1 haftaya kalmaz ilk 10 bin’in içinde yer alacağı aşikar.

http://www.acunn.com, acunn.com sitesi, acunun yeni sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder