23 Nisan 2011 Cumartesi

2011 Yeni Mercedes A Sınıfı Consep Resimleri Özellikleri Fiyatı

İlk olarak geçtiğimiz haftalarda konsept resimleri internete düşen yeni nesil geleceğin Mercedes'i New York otomobil fuarında ortaya çıktı.Kısa süre önce tasarım görüntüleri internete düşen Mercedes'in geleceğin otomobili konsepti en sonunda görücüye çıktı. Tüketicilerin büyük ilgisini çeken otomobil New York otomobil fuarı 2011'de sergilenmeye başladı. Firmanın A-Class olarak adlandırdığı araç çok amaçlı otomobiller sınıfında bulunuyor.



Merakla Beklenen Otomobil Yollara Çıkacak mı?Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, aile aracı özelliklerine sahip olan A-Class spor otomobil çizgileri de bulunuyor. Tasarım dışında aracın özel olarak yerleştirilmiş bir tablet bilgisayar yardımıyla kontrol edilebilmesi ise bu konseptin en önemli özelliği.

Mercedes fuarın açılışıyla birlikte büyük ilgi gören bu aracın 2012 yılında yollara çıkacağını duyurdu.Şimdilik sadece Amerikan pazarı için satış sözü verilen A-Class'ın tüm dünyada yaygın bir model olması bekleniyor. Aracın fiyatı ise henüz belli değil.

Geleceğin Otomobili
Kısa süre önce tasarım görüntüleri internete düşen Mercedes'in geleceğin otomobili konsepti en sonunda görücüye çıktı. Tüketicilerin büyük ilgisini çeken otomobil New York otomobil fuarı 2011'de sergilenmeye başladı. Firmanın A-Class olarak adlandırdığı araç çok amaçlı otomobiller sınıfında bulunuyor.

Merakla Beklenen Otomobil Yollara Çıkacak mı?





0 yorum:

Yorum Gönder