9 Nisan 2011 Cumartesi

EN AZ YATIRIMLA, EN RİSKSİZ VE KARLI TİCARET

Kaçmaz Emlak, Türkiye’de sayılı emlakçılardan biri olmakla birlikte web sitesi Türkiye’nin en çok takip edilen sitelerinden biridir. Vermiş olduğu ücretsiz bayilik avantajı ile de tüm Türkiye çapında bayilik ağını genişletmektedir. Şu ana kadar 104 bayiye ulaşan Kaçmaz Emlak, 105. bayisini aramaktadır. Emsalleri ile karşılaştırdığınızda gerçekten büyük bir fırsat olarak gözüken bu bayilik fırsatını bir de firmanın kendisinden aktaralım..

En az sermaye ile yapılacak, en risksiz ve en kârlı ticaret, emlakçılıktır.
Ayda en az 15.000 dolar kazanabilirsiniz,tabii kaçmaz emlak konseptiyle çalışırsanız…
”Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” Biz Laf değil, iş yapıyoruz. Türkiye’nin en hızlı ve en istikrarlı büyüyen emlak zinciriyiz. Kaynak:alexa.com
Kârlı bir iş olan emlakçılığa çağdaş teknolojiye ve donanıma sahip reklam gücü ve müşteri potansiyeli yüksek, ulusal çaplı bir emlak firmasının temsilciliği ile profesyonel ve donanımlı başlamak, hızlı ve kesin başarı getirir. Türkiye´de en kazançlı ve en hesaplı temsilcilik, Kaçmaz Emlak temsilciliğidir; çünkü Türkiye´nin İnternet´te, ziyaretçisi ve müşteri sayısı en çok olan emlak firması, Kaçmaz Emlak olmasına rağmen, temsilcilik veren diğer firmalar gibi binlerce dolar katılım ücreti almıyor, aylık satışınızdan pay almıyor, ayda 300-500 dolar aidat almıyor; ayrıca Türkiye´de henüz hiç bir emlak firmasının sahip olmadığı bir online emlak otomasyon programını temsilcilerine sunuyor. Böyle bir hizmet, ne Türkiye´de ne de dünyada yoktur. Böyle bir hizmeti yalnız Kaçmaz Emlak vermektedir.
Sayın temsilci adayımız, gördüğünüz gibi çok eşsiz bir temsilcilik almaktasınız. Kaçmaz Emlak günde 10.000 ziyaretçisi ile Türkiye´nin internet´te ziyaretçisi ve müşterisi en çok olan emlak firmasıdır. Kaynak: uluslar arası hit ölçer kurumlar. Dolayısıyla çok doğru bir tercih yapmaktasınız, zira sıradan bir temsilcilik almıyorsunuz bu nedenle sizi kutluyoruz.
Temsilcilerimize sunduğumuz hizmetler: web tabanlı online emlak otomasyon programı, web sitesi, ayda 50 adet SMS, reklam, eğitim ve portföy paylaşımı dahil aylık sadece 50 TL. Sistem kullanım ücreti alınmaktadır.
Hedefimiz tüm il ve ilçelerimizde 1.500 adet Temsilcilik ile Türkiye´nin en büyük emlak zincirini oluşturmaktır. Bu dev Projede yerinizi alınız. KAÇMAZ EMLAK
Bayilik ile ilgili detaylı bilgiler için
http://kacmazemlak.com/basvuru.php
Short URL: http://istedestek.com/?p=89

0 yorum:

Yorum Gönder