8 Haziran 2011 Çarşamba

WorldCard’dan Babalar Günü İndirimi

Bu defa da ‘Size Baba Diyebilir miyim?’ diyen Worldcard, 20. yaşında bonkörlük yapmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en bonkör kartı Yapı Kredi Worldcard, Babalar Günü’ne özel Worldpuan yağdıracak yeni bir kampanya başlatıyor. Worldcard kullanıcıları, 1-19 Haziran tarihleri arasında giyim, ayakkabı, çok katlı mağazalar, kozmetik optik, saat ve kuyum, sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nden yapacakları üçüncü 75 TL’lik alışverişinde 25 TL Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor.

Tüm Yapı Kredi kredi ve banka kartı sahiplerinin dahil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin BABA yazıp bir boşluk bırakarak kartın son altı hanesini 3160′a kısa mesajla göndermeleri yeterli oluyor.



Kullanıcılar ayrıca aynı dönemde 100 TL ve üzeri giyim sektöründe yapacakları harcamalarda +4 taksit ya da iki ay erteleme imkanından da yararlanabiliyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/index.aspx adresinden ulaşılabiliyor.

Benzer Konular

Petrol Ofisi’nden WorldCard’a özel 40 TL akaryakıt hediye
Aygaz’dan 50.yıl hediyesi
Shell’den 40 TL akaryakıt kazanmaya hazır mısınız ?
FLO, Haziran İndirimi ‘Bu fırsat Kaçmaz’
Lancia’dan 1500 Euro indirim ve sabit kur avantajı
WorldCard’dan Babalar Günü İndirimi yazısına ait etiketler : Babalar Günü, fırsat, i, kampanya, kampanyalar, Kredi, TL, Türk, Türkiye, World, Worldcard, WorldCard Babalar Günü, WorldCard Babalar Günü fırsatı, WorldCard Babalar Günü indirimi, WorldCard Babalar Günü kampanyası, Worldcard fırsatları, WorldCard indirimleri, Worldcard kampanyaları, Worldpuan, www.worldcard.com.tr, Yapı Kredi, Yapı Kredi Worldcard
WorldCard’dan Babalar Günü İndirimi

0 yorum:

Yorum Gönder