28 Haziran 2011 Salı

Show Tv Huysuzla Dans Edermisin Yarışması

Daha önce ekranlarda fırtına gibi esen dans yarışması geri dönüyor..Gift Prodüksiyonun yapımcılığını üstlendiği “Huysuz’la Dans Eder misin?”yaz akşamlarının yeni eğlencesi olacak..

Huysuz Virjin olarak gönüllere taht kuran Seyfi Dursunoğlu’nun Yiğit Alıcı ile birlikte sunacağı yarışma, şov dünyasının kapılarını yeni dansçı adaylarına aralama şansı kazandıracak. Yarışma 6 Temmuz’da Show TV’de yayında olacak.

Sevilen şarkıcı Yonca Evcimik, koreografinin duayeni Uğurkan Erez ve oryantal Didem yorumları ve eleştirileriyle yarışmacıları değerlendirecekler.

Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul ve Almanya’da yapılan elemeler sonucunda, finalist olmayı başaran 24 dansçı, haftalarca çalıştıkları dans gösterilerini canlı yayında jüri önünde sergileyecekler. Yarışmadan elenecek dansçılara SMS oylaması ile izleyiciler karar verecek.





Habertürk


Show Tv Huysuzla Dans Edermisin Yarışması yazısına ait etiketler : 6 temmuz huysuzla dans edermisin, huysuzla dans edermisin, huysuzla dans edermisin jüri üyeleri, show tv dans yarışması, show tv huysuzla dans edermisin
Show Tv Huysuzla Dans Edermisin Yarışması

0 yorum:

Yorum Gönder