14 Haziran 2011 Salı

LC Waikiki 10 TL Babalar Günü İndirimi

11 – 19 Haziran 2011 tarihleri arasında LC Waikiki İnternet Mağazasından yapacağınız her 100 TL’lik alışverişinize, bir sontaki internet alışverişinizde kullanmak için 10 TL’lik hediye çeki verilecektir.

Tek seferde yapacağınız her 100TL lik alışverişe bir sonraki siparişinizde kullanılmak üzere 10TL’lik indirim verilecektir. İndirimler, hak kazandığınız siparişin faturası kesildikten sonra aktif hale gelecek ve bir sonraki ilk siparişinizde aşağıdaki kurallara göre otomatik uygulanacaktır:

- Hak kazandığınız indirimin geçerlilik süresi 3 aydır.

- İndirimler sadece www.lcwaikiki.com İnternet Mağazası’ndan yapacağınız alışverişlerinizde kullanılabilecektir.



- İndirimleri kullanabilmeniz için en az 50TL lik sipariş vermeniz gerekmektedir. Ayrıca sipariş tutarınız kullanılacak indirim değerinden küçük olmamalıdır.

- İndirim hakkı kazandığınız siparişi iptal etmeniz durumunda kazandığınız indirimler de iptal edilecektir.

- İndirimlerin kullanımından sonra, indirim hakkı kazandığınız siparişi iptal etmeniz durumunda bu siparişinize ait geri ödeme tutarından indirim bedelleri düşülecektir.

- İndirim kullanarak verdiğiniz siparişi iptal etmeniz durumunda indirimleriniz tekrar aktif hale getirilecekti

Tags:
babalar günü indirim, elsi waikikide babalar gününe özel kampanya varmı, waikiki babalar günü
Benzer Konular

Benzer Konular
LC Waikiki 10 TL Babalar Günü İndirimi yazısına ait etiketler : LC Waikiki Babalar Günü, LC Waikiki Babalar Günü fırsatı, LC Waikiki Babalar Günü hediyeleri, LC Waikiki Babalar Günü indirimi, LC Waikiki Babalar Günü kampanyası, LC Waikiki Babalar Günü ürünleri, LC Waikiki fırsatları, LC Waikiki indirimleri, LC Waikiki kampanyaları, LC Waikiki Mağazaları, LC Waikiki ürünleri
LC Waikiki 10 TL Babalar Günü İndirimi

0 yorum:

Yorum Gönder