8 Haziran 2011 Çarşamba

Dominos Pizza Bol Malzemos ve Coca- Cola Haziran ayı boyunca sadece 13,90 TL

Bol malzemeli, çıtır çıtır bir pizzanın keyfi buz gibi bir kolayla tamamlanmalı diyorsanız, Domino’s Pizza’nın size çok lezzetli bir sürprizi var… Türkiye’nin en zengin pizzası Bol Malzemos ve Coca- Cola Haziran ayı boyunca sadece 13,90 TL!

Havaların ısınmasıyla birlikte arkadaş sohbetlerine ayrılan vakitlerin arttığını ve birlikteliklerin pizzayla daha keyifli olduğunu düşünenlere, Domino’s Pizza ferahlatacak bir öneri sunuyor. Domino’s Pizza’nın en doyurucu pizzası Bol Malzemos’un iki kişilik orta boyu, Haziran ayı boyunca 1 litre Coca- Cola ile birlikte sadece 13, 90 TL.

Pizzanın keyfi bol malzeme ile çıkar diyenlerin tartışmasız en beğendiğipizza Bol Malzemos; dayanılmaz lezzeti, iştah kabartan görüntüsü, ağız sulandıran kokusu ve yumuşacık hamuru ile aklınızı başınızdan alacak.



Domino’s Pizza’nın Türk damak tadına en uygun, en çok malzemeli pizzası Bol Malzemos tam 12 çeşit malzemesi ile sizin de favori lezzetlerinizden olacak.

Domino’s Pizza’nın bu enfes kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız; 444 33 22 ya da www.dominospizza.com.tr’den verebileceğiniz gibi Domino’s Pizza iPhone applications’ndan anında siparişinizi verebilirsiniz. Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda ise Anında Bedava garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

Tags:
bol malzemos içinde neler var, bol malzemoslu dominos, dominos bol malzemos reklam izle, Domino’s Pizza Bol Malzemos 13 90
Benzer Konular

Domino’s’ta 1 pizza fiyatına 3 pizza
Hepsiburada Vodafone’lulara özel 30 TL indirim
FLO, Haziran İndirimi ‘Bu fırsat Kaçmaz’
Müzik için Efes Haftanın Hediyesi
Bonuslu Avea ile ne alırsan al sadece 99 kuruş
Dominos Pizza Bol Malzemos ve Coca- Cola Haziran ayı boyunca sadece 13,90 TL yazısına ait etiketler : Domino's Pizza serinleten sürpriz, dominos iPhone, Dominos pizza, Dominos Pizza fırsatları, Dominos Pizza indirimleri, Dominos Pizza kampanyaları, Dominos Pizza şubeleri, kampanya, kampanyası, Pizza
Dominos Pizza Bol Malzemos ve Coca- Cola Haziran ayı boyunca sadece 13,90 TL

0 yorum:

Yorum Gönder