10 Haziran 2011 Cuma

Vodafone ayda sadece 1 TL’ye iki kat konuşun

Cep Avantaj Midi veya Cep Avantaj Heryöne tarifelerinden birini 12 ay boyunca kullanmayı ve ayda sadece 1 TL ek ödemeyi kabul eden abonelerden;

Cep Avantaj Midi tarifesindeki aboneler ayda 600 yerine heryöne 1200 dakika;
Cep Avantaj Heryöne* tarifesindeki aboneler ayda 750 yerine heryöne 1500 dakika;

Kampanya Detayı:



Kampanya kapsamında, belirtilen tarifelerde bulunan aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri ve aylık 1 TL ödemeleri karşığında: -Cep Avantaj Midi tarifesinde aylık 1200 heryöne dakika, -Cep Avantaj Heryöne tarifesinde aylık 1500 diğer yurtiçi mobil operatörler yönüne dakika kullanım hakkına sahip olacaklardır.
Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%25) dahildir.
Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdikleri veya numaralarını başka operatörlere taşıdıkları durumunda kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için 20 TL’dir.
Kampanya dakikaları öncelikli kullanılır. Aboneler, önce kampanyadan kaynaklanan dakikalarını sonrasında ise paketindeki dakikaları kullanır.
Hediye dakikalar sadece yurtiçi ses görüşmelerini kapsayıp, yurt içindeki diğer GSM operatörlerini, ev/iş numaraları ile Vodafone abonelerini aramak için kullanılabilir, katma değerli servisler ve uluslararası aramalar için kullanılamaz.
Kampanya dakikaları abonenin sahip olduğu paketin kontör atış periyotlarına göre harcanır.
Bir GSM numarası sadece 1 kere kampanyadan yararlanabilir.
Kampanya dahilinde abonelerin sunulan hakların 3. Şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.
Kampanya dahilinde verilen görüşme hakkı sadece yurtiçinden aramalar için geçerli olup, yurtdışında veya KKTC’de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.
Kampanya dahilinde verilen görüşme hakkı Kıbrıs’a doğru Türkiye’den başlatılan çağrılar için geçerli değildir.
Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
Vodafone kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
Vodafone’un tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Benzer Konular

Vodafone’dan yüklediğin gün kazan kampanyası
Petrol Ofisi’nden WorldCard’a özel 40 TL akaryakıt hediye
WorldCard’dan Babalar Günü İndirimi
FLO, Haziran İndirimi ‘Bu fırsat Kaçmaz’
Onur Air ile Kıbrıs’a 69 TL’ye uçma dönemi başladı
Vodafone ayda sadece 1 TL’ye iki kat konuşun yazısına ait etiketler : (KDV, kampanya, kampanyalar, kampanyaları, Kıbrıs, kontör, TL, Türk, Türkiye, ücret, Vodafone, Vodafone 1 TL dakika, Vodafone 1 TL dakika fırsatı, Vodafone 1 TL dakika kampanyası, Vodafone fırsatları, Vodafone Kampanyaları, Vodafone tarifeleri, Vodafone tarifelerikampanya
Vodafone ayda sadece 1 TL’ye iki kat konuşun

0 yorum:

Yorum Gönder