7 Mayıs 2011 Cumartesi

Tottenham – Blackpool Maçı İzle 7 Mayıs 2011

İngiltere: Premier League: Tottenham – Blackpool Maçı – Tarih: 7 Mayıs 2011 Cumartesi Günü – Saat: 19:30 3 maçtır kazanamayan ve geçen hafta hakem kurbanı olarak Chelsea’ye yenilen Tottenham maç eksiğiyle ligde 5. sırayı Liverpool’a kaptırdı. Geçen haftaki maç hakem kararları açısından faciaydı ama sezon başından beri 4. kez topu yumurtlayan kaleci Gomes’in hatası “artık pes” dedirtti. Sezonun sonunda Gomes yolcu gibi gözüküyor.

Şampiyonlar Ligine katılma şansı azalan Tottenham’da arttık gelecek sezonun planları yapılıyor. Tottenham Hotspur Menajeri Harry Redknapp, yıldız oyuncuları Gareth Bale ve Luka Modric’i satmayı katiyen düşünmediklerini açıklarken, bu oyuncuları satmaları halinde hedef düşürmüş olacaklarını dile getirdi. Menajer Redknapp, ligi bitirdikleri yere göre anlayışlarının değişmeyeceğini vurgularken Daily Mirror’a yaptığı açıklamada “İnsanlar, Şampiyonlar Ligi’ne gidemezsek Bale ve Modric gibi oyuncuları satmamız gerektiğini söylediğinde deli oluyorum. Bizim anlayışımız bu değil; daha iyi oyuncular alıp, bir dahakine Şampiyonlar Ligi’ne katılmak. Neden en iyi oyuncularımızı satalım?” şeklinde konuştu.

Tottenham 15 maçtır evinde kaybetmiyor ama Blackpool 8 maçtır kazanamıyor ve son 6 deplasman maçında da galip gelemedi. 35 puanla düşme hattında olan Blackpool sürpriz peşinde olacak ama takımın moral motivasyonu da alt sınırda geziyor. Bunun nedeni son 4 lig maçını da evlerinde oynamalarına rağmen 2 yenilgi ve 2 beraberlik almaları.

Tottenham bu maçı kazanamazsa 5.lik de elden kaçacak. Banko Tottenham oranı beğenmezseniz üst de oynanabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder