25 Mayıs 2011 Çarşamba

Sezer Öztürk Fenerbahçe İle Sözleşme İmzalıyor

2010-2011 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, gelecek yılın çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin uzun zamandır peşinde olduğu Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ile anlaştığı iddia edildi.

NTV Spor’un son dakika bandıyla geçtiği habere göre, Fenerbahçe’ninSezer Öztürk ile anlaşmaya vardığı belirtildi. İki kulüp yetkililerinin yarın bir araya gelerek transferi sonlandırması bekleniyor.

Bu transfer karşılığında Fenerbahçe’nin Eskişehirspor’a bir miktar para ve önümüzdeki yıl kadroda düşünmediği Fabio Bilica, Gökhan Ünal ve birgenç ismi vereceği ifade edildi.





ESKİŞEHİRSPOR TAKASA SICAK BAKMIYOR

Bu gelişmelerin ardından Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Sezer Öztürk’ü 3-4 takımın istediğine değinerek, ”Bu hafta içinde Sezer gideceği takımı belirlerse biz de kulübün menfaatlerini dikkate alarak onu satacağız. Gitmek isteyen bir futbolcunun önünde durmak gibi bir niyetimiz yok. Bonservis bedeli bizde saklı. Sezer’in transferinde futbolcu takas yöntemine çok sıcak bakmıyoruz. Bizim derdimiz para” dedi

Sezer Öztürk Fenerbahçe İle Sözleşme İmzalıyor yazısına ait etiketler : sezer öztürk, sezer öztürk fenerbahçe, sezer öztürk fenerbahçede, sezer öztürk fenerbahçeye transfer oldu, sezer öztürk transferi
Sezer Öztürk Fenerbahçe İle Sözleşme İmzalıyor

0 yorum:

Yorum Gönder