31 Mayıs 2011 Salı

Modemimi Nasıl Hızlandırırım

1) Modeminizi Hızlandırın: Başlat mönüsünde Çalıştır/Run komutunu açın ve buraya sysedit yazarak enter tuşuna basın. Gelen menide win.ini dosyasını açın. Modeminiz hangi port’a bağlıysa, win.ini içinde o poftu bulun (Genellikle com2′dir). O poftun hizasındaki 9600 rakamını 921600, sondaki x’i de p yapın. Satır şöyle olacaktır; Com2:=921600,n,8,1,p Kaydet deyin ve kapatın.

2) Modeminizi Kurarken: Modeminizi kurduktan sonra yapacak bir işiniz daha var. Denetim Masası’nda sistem simgesini tıklatın ve bağlantı noktaları bölümünü bulun. Bu bölümü tıklattığınızda Com1, Com2, Com3 ve LPT1 yazılarını göreceksiniz. Modeminiz hangi porta bağlıysa onu seçin ve özellikler seçeneğini açtıktan sonra Baud Rate değerini 115200 olarak değiştirin.



3) Modeminizin Telefonu Daha Hızlı Çevirmesi için: Modemin telefonu hızlı çevirmesi için, Denetim Masası’nda modem simgesini tıklatın. Bundan sonra modemi seçerek özellikler düğmesini tıklatın. Gelen menüde bağlantı’yı sonra da gelişmiş seçeneğini açın.

Tags:
modemimi nasıl hızlandırırım
Benzer Konular

Benzer Konular
Modemimi Nasıl Hızlandırırım yazısına ait etiketler : modem ayarları nasıl yaparım, modem ayarlarını nasıl hallederim, modemde yapılacaklar
Modemimi Nasıl Hızlandırırım

0 yorum:

Yorum Gönder