19 Mayıs 2011 Perşembe

Fatih Terim Galatasaray’a geldi, geliyor..

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Ünal Aysal ve yönetici Ali Dürüst, Fatih Terim ile biraraya geldi. Aysal ve Dürüst kulübün resmi teklifini tecrübeli teknik adama iletti

Galatasaray Kulübü, 2011-12 futbol sezonunda teknik direktörlük görevi için ilk teklifi Fatih Terim’e sundu. Başkan adayları Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran’a büyük fark atarak seçimi kazanan başkan Ünal Aysal, yönetiminde yer alan Ali Dürüst ile birlikte Fatih Terim ile bir araya gelerek resmi teklifte bulundu. Tarafların sözleşme konusunda görüştükleri öğrenildi. Galatasaray teknik direktörlüğü için yarım saat önce biten görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Fatih Terim, Ünal Aysal’ın teklifini kabul etmesi halinde Galatasaray’daki üçüncü dönemine başlayacak.

Ali Dürüst: Görüşme olumlu geçti

Ali Dürüst, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, Fatih Terim ile ortak paydalarının Galatasaray olduğunu ifade ederek, “Kendisi 6 ay önce ailevi durumu nedeniyle Türkiye’de çalışmayacağını açıklamıştı. Ancak, bizim görüşmemiz olumlu geçti. Bununla beraber henüz biten bir şey de yok” dedi. Dürüst, 18 Mayıs Çarşamba günü mazbatalarını alarak resmen göreve başlamalarının ardından görüşmelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Gelişmeleri izliyoruz

0 yorum:

Yorum Gönder