17 Mayıs 2011 Salı

Kardemir Karabükspor 0-1 Fenerbahçe Maçı Özeti ve Golleri izle 8 Mayıs 2011

Fenerbahçe, Karabük engelini süpriz golcüsü Lugano’ya 1-0′la geçti ve son 2 haftaya büyük avantajla girdi. Haftaya Trabzonspor’la aynı puanda lider olarak giren Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki en kritik virajda Karabük’e konmuk oldu.







Sarı laivertlilerde sakatlıktan dönen Selçuk ve Niang 11′deki yerlerini aldı. Ev sahibinde ise hafta içi oynayıp oynayamayağı tartışılan Emenike sakatlığı nedeniyle kadroda yoktu.



Fenerbahçe, mücadeleye son Buca deplasmanındaki gibi telaşlı başladı ve ev sahibi hızlı çıkışlarda pozisyonlar buldu. Angelov, ilk 45 dakikada 2 kez gole yaklaşırken, Fenerbahçe en net fırsatını 22. dakikada buldu ama Niang’ın pasında Alex topa dokunamadı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.



İkinci yarıda Fenerbahçe, gol için baskısını biraz daha artırdı. Rakipkalede daha çok görülen sarı lacivertliler, 66. dakikada golü buldu. Alex’in ceza sahasına gönderdiği topta Yasin büyük bir hatayla topu sektirdi ve Lugano yine takımının kurtarıcısı olmayı başardı. 1-0.



Kalan bölümde oyunu soğutmayı başaran ve rakibine fırsat tanımadı ve mücadeleden 1-0 galip ayrıldı ve puanını 76 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü.



İLK YARIDAN DAKİKALAR



2. dakikada Gökhan Gönül’ün kullandığı taç atışında topla buluşan Niang, meşin yuvarlağı Alex’e indirdi; Brezilyalı futbolcu bekletmeden vuruşunu yaptı; ancak top yandan auta çıktı.



3. dakikada Fenerbahçe ceza alanına ortalanan topu Angelov indirdi; gerilerden gelen Yasin çok sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.



6. dakikada Andre Santos’un hatalı pasında topu kapan Cernat, Fenerbahçe ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı; ama Volkan topu iki hamlede kontrol etti.



12. dakikada Andre Santos’un pasında ceza alanına giren Alex’in vuruşunda meşin yuvarlak savunmaya çarparak kornere çıktı.



23. dakikada Yasin’in vuruşunda Volkan’dan dönen topu Angelov tamamladı; ancak meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.



26. dakikada Niang, ceza sahasında Muhammed’le girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Fenerbahçeli oyuncuların penaltı beklentisine hakem Bülent Yıldırım devam kararı verdi.



30. dakikada gerçekleşen Karabükspor atağında Cernat’ın ortasına Angelov’un gelişine şutu üstten auta gitti.



34. dakikada gelişen Karabükspor atağında sol kanatta topla buluşan Seriç’in ortasını Cernat, yakın direğe indirdi. Fakat Yasin istediği vuruşu yapamadı ve top auta çıktı.







44. dakikada Yasin’in ceza sahası dışında topu Cernat’a indirdi. Cernat’ın şutu az farkla üstten dışarı çıktı.



Kalan dakikalarda da gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı 0 – 0 berabere tamamlandı.



İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR AZ SONRA



KARABÜKSPOR: 0-1 :FENERBAHÇE



STAT: Necmettin Şeyhoğlu

HAKEM: Bülent Yıldırım



KARDEMİR KARABÜKSPOR: Tomiç, Kerim, Muhammet, Deumi, Seric, Yasin (Dk. 81 Bülent), Ragued (Dk. 68 Birol), Hakan Söyler, Cernat, İlhan, Angelov (Dk. 76 Hakan Özmert)



TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz



FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Santos, Emre, Mehmet Topuz, Selçuk, Stoch (Dk. 76 Cristian), Alex (Dk. 89 Semih), Niang (Dk. 86 Caner)



TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman



GOL: Dk. 66 Lugano

SARI KART: Stoch, Deumi, Muhammed, Cernat

0 yorum:

Yorum Gönder