4 Mayıs 2011 Çarşamba

Manchester United – Schalke Maçı Canlı izle Özeti Golleri 4 Mayıs 2011

Hafta sonunda ligde Arsenal deplasmanında 1-0 yenilen M. United Premier Ligde yarışın yeniden başlamasına neden oldu. Bu maçta galibiyeti hak edecek bir şey yapmadılar. Ama Şampiyonlar Ligi bambaşka bir hedef ve ilk maçta deplasmanda 2-0 kazandıkları için bu maça çok rahat çıkacaklar. Aslında Almanya’da oynanan ilk maç çok daha farklı bir skorla bitebilirdi ama çok gol kaçırdılar. İki takım arasında gerçekten de büyük bir kalite farkı var ve United elini kolunu sallaya sallaya bu turu geçecektir.

Bu maçtan 3 gün sonra ligde final gibi bir maç oynayacaklar ve 2. sıradaki Chelsea ile evlerinde karşılaşacaklar. United 73 puanda Chelsea ise 70. Bu maçı Chelsea kazanırsa liderliği de alacak ve kalan 2 haftaya önde girecek. Böylesine önemli bir maç öncesinde Schalke maçında kadroda rotasyon olması çok doğal. www.lepistez.com İşi mutlaka sıkı tutacaklardır ama riske edilmeyecek futbolcular da olabilir. Kadro açıklanmadan iddaa oynamak zor ama ben handikap seçeneğini denemenizi tavsiye etmem.

Schalke 04 bu sezon ligde 10. sırada kalmasına rağmen Şampiyonlar Liginde bambaşka bir görüntüyle yarı finale kadar geldi. Ama takımın iyi futbol oynadığını söylemek çok zor. Zaten ilk maçta havlu atmaları da bunun kanıtı. Genç kaleci Neuer belki de yeni takımı olacak United karşısında kendini göstermek isteyecektir.

Ben maçta tek farklı United galibiyeti ya da beraberlik bekliyorum ama 2-3 gol en ideal seçim olarak karşımızda duruyor.

0 yorum:

Yorum Gönder