26 Mart 2011 Cumartesi

Lassana Diarra Fenerbahçeli Mi Olacak ?

Başarılı bir şekilde ligde ilerleyen Fenerbahçe bu başarısını 2011′de devam ettirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi Real Madrid’in ünlü futbolcusu Lassana Diarra ile görüşmelere gizliden başladı. Real Madrid’den ayrılacağını belirten Diarra Fenerbahçe takımında oynamaya sıcak baktığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım 2011′de Fenerbahçe’de oynayacak iki ünlü yıldızı alacaklarını belirtti.


Teknik direktör Aykut Kocamanl’la görüşerek çalışmalara start veren Fenerbahçe yönetiminin ilk hedefinin Lassana Diarra olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Real Madrid ve Fransa Milli Takımı’nın orta sahasında forma giyen 26 yaşındaki futbolcuyla temasa geçtiği belirlendi.

Lassana Diarra :

Lassana Diarra bu sezon Real Madrid formasıyla 6 Şampiyonlar Ligi, 21 La Liga ve 3 Kral Kupası olmak üzere toplam 30 maça çıktı.

Kariyerinde le Havre, Chelsea, Arsenal, Portsmouth ve Real madrid formalarını giyen Lassana Diarra, tam 204 maçta forma giydi. 4 gol attı, 7 asist yaptı

Fransa Milli Takımı’nın değişmez isimlerinden biri olan Lassana Diarra, Horozlar’ın formasını 28 kez giydi. 26 yaşındaki yıldız, U-21′de de 9 kez görev yaptı.

0 yorum:

Yorum Gönder