31 Mart 2011 Perşembe

İnternetten alışveriş yapmak ne kadar sağlıklı?

İnternet üzerinden birçok alışveriş siteleri bulunmakta. Peki bu sitelere güvenmeli miyiz yoksa güvenmemeli miyiz?
İlk öncelikle alacağınız ürün hakkında aldığınız site güvence veriyor mu size? Yani beğenmediğiniz bir ürünü geri gönderme imkanı sağlayıp sağlamadığını öğrenmelisiniz. Ürün ile ilgili bir sorun olduğunda geri iade edebildiğiniz hususuna dikkat etmelisiniz.

Ayrıca ünlü alışveriş siteleri (gittigidiyor.com, hepsiburada.com, vatanbilgisayar.com) üzerinden sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Böylesi sitelerde geri iade etme gibi bir imkanınız bulunmakta. Peki bu sitelerin fiyatları pahalı daha ucuz bir alışveriş sitesi yok mu diye soracak olursanız Var.
dealextreme.com sitesi de bizim Türk sitesi Gittigidiyor tarzında Hong Kong’ta bulunan bir alışveriş sitesidir. Buradaki ürünleri çok uygun, ucuz fiyata bulabilirsiniz. Fakat siteden aldığınız ürünler elinize 3 hafta gibi bir sürede ücretsiz olarak ulaşmakta. Ayrıca gümrük tarzı yerlerde aldığınız ürünün takılmaması için ürünü gift yani hediye olarak göstermek için 0.01$ değerinde bir ücret vermeniz gerekecek. Buradaki linke tıklayarak ürünü sepete eklemeniz yeterli olacaktır.

1 yorum:

  • Anonymous says:
    10 Mayıs 2011 14:12

    birkaç alışveriş sitesi de benden...
    kampanyabul34.blogspot.com
    kampanya34.blogspot.com
    indirimyakalaistanbul.blogspot.com
    indirimyakala.blogspot.com
    indirimkampanyaizmir.blogspot.com
    indirimkampanyaankara.blogspot.com
    indirim34.blogspot.com
    firsatyakala34.blogspot.com
    discountshoppingfr.blogspot.com

Yorum Gönder