29 Mart 2011 Salı

Elektroşok cihazı (Emniyet butonlu,şarjlı) Özellikleri

Elektroşok cihazı (Emniyet butonlu,şarjlı) Özellikleri
KİŞİSEL GÜVENLİK ÜRÜNÜ Elektroşok Cihazı
ÖNEMLİDİR : Bu Elektorşok Cihazını http://www.decstore.com/ dan ulaşabilirsiniz ben aldım gayet memnun kaldım ayrıca bu şok cihazının fiyatıda gayet uygun olup kullanımı oldukça basittir . Şok cihazının 2 çeşidi vardır pilli olanı ve şarjlı olanı şarjlı olanını tavsiye ederim Body Guard Cihazının Tam adresi için TIKLAYINIZ
Şok Haber ! : Ayrıca Bu ürünü arkadaşım Halil aldı Tinercilerin üzerinde kullandı halilin anlattığına göre 9 kişi üzerine gelmiş ve şok cihazını savurmuş salgınları kısa zamanda etkisiz hale getirdi ... Bu ürünü hayvanlar üzerinde kullanmayınız !! kedi köpek sinek at hamam böceği eşşek, büyük başhayvanlar örneğin inekler öküzler ayılarda da etkilidir .
UYARI

Müşerilerimizin Dikkatine...!!!
Elektroşok cihazı (El tipi,Emniyet butonlu,şarjlı)
Bodyguard Elektroşok cihazı %100 yerli üretimdir .Son zamanlarda aynı ismi kullanarak çin malları piyasaya sürülmektedir ,bu tip cihazların taşınması veya bulundurulması yasal değildir .Bodyguard elektroşok cihazları faturalı olup cihazı taşıyan kişi faturasını yanında bulundurmak zorundadır .Bu yasal bir zorunluluktur.
Bodyguard elektroşok cihazı şarjlıdır ,cihazın şarjlı olma avantajı tekrar tekrar şarj edilerek kullanılır ve ekonomi sağlanır ,pilli kullanılan cihazların pil bitmesinden oluşacak maliyet sonrasında toplam cihaz ömrü baz alındığında cihaz bedelini geçtiği görülecektir .Pilli ürün 9 v pil kullanmakta ve maliyetli olmaktadır .Ayrıca orjinal bodyguard elektroşok cihazında asla fener ve benzeri işlevselliği olan özellikler bulunmaz sadece elektroşok cihazıdır.
GÜVENLİK İÇİN NEDEN ELEKTROŞOK
Günümüzde şiddet eğilimli olaylar gün geçtikçe artmaktadır ,herhangi bir şiddet olayına (kapkaç,hırsızlık,yaralama vb..) karşı kendinizi savunmak için bile olsa kullanacağınız kesici veya ateşli silah ile karşı tarafa zarar verdiğinizde yasal olarak sizi yasalarla karşı karşıya getirir ve suçlu olmanıza dahi sebebiyet verir .Elektroşok cihazı kullandığınızda karşınızdaki kişiye asla kalıcı zarar vermezsiniz .Cihazı karşınızdaki kişiye dokundurduğunuzda geçici olarak baygınlık veya kas gevşemesine sebebiyet verir ve dk ile 30 dk arasında kişi tam olarak eski sağlığına kavuşur bu süre kişiyi yakalamanız ,kaçmanız veya emniyet güçlerine teslim etmeniz için yeterli bir süredir.
GENEL
- Pile ihtiyaç olmadan şehir ceryanı ile şarj edebileceğiniz elektroşok savunma cihazı 500,000 VOLT
- Cihazın metal uçlarını asla metal yüzeylere temas ettirmeyiniz.
- Cihazı ıslak ortamlarla temas ettirmeyiniz.
- Cihazı deneme amaçlı hayvanlar üstünde kullanmayınız.
- Cihazı çocukların erişemiyeceği yerde saklayınız.
- Cihazı kalp pili olan kişiler üzerinde kullanmayınız.
- Cihazın temel kullanım amacının savunma olduğunu unutmayınız ,bu nedenle herhangi bir tehlike anında cihazı tetiklemek ve elektrik arkını oluşturmak ,karşı tarafı saldırmaktan caydıracaktır.
- Olay anında cihazı sıkı tutunuz ,elinizden alınan cihaz sizin için tehlike oluşturabilir.
- Bu ürünün üzerinde oluşturulan elektrik akımının amper değeri yaklaşık olarak sıfırdır.Voltaj 500,000 V olsa dahi hayati bir tehlikesi bulunmamaktadır .Cihazın etkisi kasların kullanımını geçici süreyle zayıflatır.
- Cihaz emniyet butonludur ,kullanmadığınız zamanlarda emniyet butonunu mutlaka kapalı tutunuz.
KULLANIM
- Cihazı 2-4 saat şarj ediniz.
- Cihazın yan tarafındaki emniyet butonunu açıp ateşleme butonuna basınız
- Cihazın ön tarafında bulunan yataydaki iki metal uç arasında elektrik akımı oluşacaktır.
PİL ÖMRÜ
- Şarj edilebilir pilin ömrü 3-4 yıldır
- Pil ömrünü uzatmak için 30 gün arayla mutlaka şarj edilmelidir.
DİKKAT
Cihazı LPG veya benzeri yanıcı patlayıcı maddelerin yanında çalıştırmayınız.
Çocuklardan uzak tutunuz.
Cihazın kullanım sorumluluğu alıcıya aittir.
NOT-:Ürün çıkabilecek arızalara karşı 1 yıl garantilidir,tamir etmek maksatlı açılmış cihazlar garanti kapsamı dışına çıkar
tags : elektoşok cihazları, elektoroşok cihaz fiyatları, şok cihazları, şok cihazları nasıl çalışır , şok tabancaları, şok tabancaları nasıl kullanılır ..

0 yorum:

Yorum Gönder