7 Mayıs 2011 Cumartesi

Roma – Milan Maçı Canlı İzle Özeti Golleri 7 Mayıs 2011

İtalya: Serie A Roma – Milan Maçı – Tarih: 7 Mayıs 2011 Cumartesi Günü – Saat: 21:45 İtalya Serie A’da lider Milan artık mutlu sona çok yakın. İkinci sıradaki Inter‘in 8 puan önünde yer alan ve son 3 hafta içinde alacağı bir beraberlikle şampiyonluğunu ilan edecek olan Milan‘ın bu hedefine bu hafta ulaşmaması için hiçbir sebep yok.

Roma şu anda ligde 6. sırada ve hemen üç puan arkasındaki Juventus’la Avrupa‘ya gidişin son bileti için büyük bir çekişme içinde. Ama geçtiğimiz hafta Bari deplasmanında kazanırken kırmızı kart gören Simone Perrotta ve Daniele De Rossi’nin son 3 hafta cezaları nedeniyle oynamayacak olması takım için çok büyük bir dezavantaj. Takımın iskeletinde kilit rol oynayan iki oyuncu olmadan Roma‘nın son maçları çok kolay geçmeyecek. www.lepistez.com

Milan için 1 puanın yeteceği bu maçta Roma da arkasındaki Juventus 1 maç uzaklıktayken beraberliğe fazla üzülmeyecek. Böyle bir maçta beraberliğe verilen 3.10′luk oran son 1 ay Serie A‘nın geldiği hali görünce oldukça değerli görünüyor. Sistemciler için ideal bir beraberlik mücadelesi.

0 yorum:

Yorum Gönder