7 Mayıs 2011 Cumartesi

07.05.2011 32. bölüm Lale Devri Yeni bölüm fragmanını izle

Lale Devri 32. Bölüm Özeti Ve Fragmanı



Lale Devri 32. Bölüm özeti ve fragmanı
Lale Devri dizisinin 32. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Lale Devri 31. Bölüm özeti Necip'in babası olduğunu ve yıllarca kandırıldığını öğrenen Çınar mahvolmuştur. Ortadan kaybolmuştur. Kimse ona ulaşamamaktatır. Necip ve İkbal'i öğrenen Nedred, çok öfkelenmiştir ve yalıyı terk eder. Reyhan ise bu durumu kendi lehine kullanmaya karar vermiştir.Herkese destek olmaya çalışır, abisiyle arasını iyi tutarak ve şirkette istediği konuma gelmeyi planlamaktadır. Toprak, Çınar'ı bulmayı başarır, onu dinler destek olmaya çalışır fakat eve dönmeye ikna edemez. Çınar yalıdakilerin yüzünü görmek istememektedir, otelde kalacaktır. Toprak onu otele bırakıp yalıya döner. Bunları öğrenen İkbal, Toprak'ı görmek istemektedir, otelde kalacaktır. Karısının yanında huzur bulduğunu anlayan Çınar için o gece dönüm noktası olacaktır. Karısı ve kızına alarak yalıyı terk etmeye karar vermiştir. Amacı her türlü beladan entrikadan uzak huzurlu bir hayat kurmaktır, herkesten gizli hazırlıklara başlar ama Yeşim'in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur... Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.
Lale Devri dizisinin 32. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Lale Devri 31. Bölüm özeti

Necip'in babası olduğunu ve yıllarca kandırıldığını öğrenen Çınar mahvolmuştur. Ortadan kaybolmuştur. Kimse ona ulaşamamaktatır. Necip ve İkbal'i öğrenen Nedred, çok öfkelenmiştir ve yalıyı terk eder. Reyhan ise bu durumu kendi lehine kullanmaya karar vermiştir.Herkese destek olmaya çalışır, abisiyle arasını iyi tutarak ve şirkette istediği konuma gelmeyi planlamaktadır.

Toprak, Çınar'ı bulmayı başarır, onu dinler destek olmaya çalışır fakat eve dönmeye ikna edemez. Çınar yalıdakilerin yüzünü görmek istememektedir, otelde kalacaktır. Toprak onu otele bırakıp yalıya döner. Bunları öğrenen İkbal, Toprak'ı görmek istemektedir, otelde kalacaktır. Karısının yanında huzur bulduğunu anlayan Çınar için o gece dönüm noktası olacaktır.

Karısı ve kızına alarak yalıyı terk etmeye karar vermiştir. Amacı her türlü beladan entrikadan uzak huzurlu bir hayat kurmaktır, herkesten gizli hazırlıklara başlar ama Yeşim'in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur...

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder