26 Mart 2011 Cumartesi

YGS Deneme Sınavı İndir, Çöz


Öğrencilerin durumlarını daha iyi görebilmeleri için en kaliteli YGS denemelerini paylaşıyoruz.

Nasıl İndirilir ? :
1. İndirmek için aşağıdaki "indirmek için tıklayınız" bağlantısına tıklayınız.
2. Açılan sayfanın alt kısmındaki gri renkteki "normal indirme" butonuna tıklayacaksınız.
3. Kontrol sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfada ise resimdeki kodu sağındaki kutucuğa yazmanız gerekiyor. Eğer resimdeki yazıları okuyamazsanız resmin altındaki "refresh" yazısına tıklayarak yeni bir yazı çıkmasını sağlayabilirsiniz. Resimde gördüğünüz yazıları ilgili kutucuğa yazdıktan sonra "indir" butonuna tıklayacaksınız.
4. Kodu doğru yazdıysanız sistem sizi indirme sırasına alacak ve genelde 60 sn süren bir beklemeniz olacak. Bu bekleme sonucunda "Dosya İndir" şeklinde yeni bir link belirecek. O linke tıkladığınızda ise ilgili dosya bilgisayarınıza indirilecek. Bu işlemler dosyanın yüklendiği sitenin rutin uygulamalarıdır. Bedava indirin, indirmek ücretsizdir.
İndirdiğiniz dosya zip dosyasındadır. Öncelikle Win-zip, Win-rar, 7-zip vb bir program aracılığıyla ya da "sağ tık > ayıkla" diyerek dosyayı açınız. Akabinde içindeki PDF dosyalarında ilgili dosya yer almaktadır. Eğer PDF dosyalarını açamıyorsanız "Adobe Reader" programınızın yüklü olup olmadığını kontrol ediniz.

YGS Deneme Sınavı İndir
(cevap anahtarı dosyanın içindedir)

Not: Alınan karar neticesinde yeni deneme paylaşımında bulunulmayacaktır. Verilen denemeler ise tanıtım ve öğrencilere faydalı olunması amacıyla verilmiştir. Her çarşamba Zaman Gazetesi tarafından verilen bu denemeleri orjinal baskı kalitesinde alarak çözmeniz daha isabetli olacaktır. Alacağınız denemelerin cevap anahtarlarına sinav.zaman.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Ya da Güven-Der üyesi dersanelerin herhangi birine öğrencisi olmasanız da başvurarak bu sınavlara gerçek sınav ortamında girmeniz mümkün. Fem, Maltepe, Pi Analitik, Körfez gibi 600'e yakın dersane Güven-Der'e üyedir.

Yüksek kalite + Bonus Denemeler
Aşağıdaki denemelerde sayfa orjinalliğini bozan herhangi bir yazı bulunmamaktadır.
Birey Deneme Sınavı İndirSınav Deneme Sınavı İndir

(cevap anahtarları dosyanın içindedir)

Not: Alınan karar neticesinde yeni deneme paylaşımında bulunulmayacaktır. Verilen denemeler ise tanıtım ve öğrencilere faydalı olunması amacıyla verilmiştir. Bu denemeleri ve fazlasını en yakın kitapçıdan orjinal baskı kalitesinde alarak çözmeniz daha isabetli olacaktır. 

Sitemizde yayınlanmış olan diğer denemelere ulaşmak için aşağıdaki diğer haberlerimize de bakabilirsiniz:
  • YGS Deneme Sınavı, YGS Denemeleri İndir
  • Zaman YGS Denemeleri İndir - Cevap Anahtarı
  • Çıkmış Sorular - Son 10 Yıl
  • Güvender Özdebir Deneme Sınavı ve Cevapları İndir

 

1 yorum:

  • Anonymous says:
    29 Mart 2011 14:33

    Lütfen kaynak belirtiniz, teşekkürler

Yorum Gönder