11 Mart 2011 Cuma

Mozilla Firefox 4 RC sürümünü Bedava Güncelleyin, indirin Dowland


Sanal alemde sörf yapmamıza yarayan tarayıcılara her geçen gün yeni özellikler ekleniyor.Eskiden biz bir tek İnternet Explorer bilirdik şimdi ise Firefox, Chrome, Opera gibi birçok browser piyasaya sürüldü.

Explorer kan kaybetmeye devam ettikçe Firefox ve Chrome her geçen gün yeni kullanıcılar kazanıyor. Tabi yeni kullanıcılar kazandıkça sürekli tarayıcıların eksiklerini güncellemek gerekir. Mozilla Firefox tarayıcısı bugün (10 Mart 2011) Firefox 4 Rc sürümünü piyasaya sürdü. İşte Firefox’un yeni sürümü ile ilgili
detaylar..

Mozilla Firefox 4′ün sürüm adayını (release candidate) yayınladı. Eklenti yönetimi, yenilenmiş sekme konumları, arabirim rötuşları gibi yeniliklerin dikkat çektiği kararlı sürüm öncesi son sürüm olması beklenen Firefox 4 RC’de hız ve kararlılık eski sürümlere göre iyileştirilmiş. Beta sürecinden çıkılarak RC sürecinin başlaması da zaten önemli bir aşama kaydedildiğinin göstergesi. 6 Temmuz 2010′da ilk sürümü yayınlanan Firefox 4′ün kararlı sürümünün ne zaman yayınlanacağı ise tam olarak belli değil. Firefox 4 RC’yi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
http://www.mozilla.com/tr/firefox/RC

0 yorum:

Yorum Gönder