26 Mart 2011 Cumartesi

Kalbimin Sahibi dizisi kim kimdir?

Kalbimin Sahibi dizisi kim kimdir?
Kalbimin Sahibi (Soy Tu Duena), şimdi de Türkiye’de Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 10:00′da izleyicisiyle buluşacak. Peki Kalbimin Sahibi dizisnde kim kimdir?

VALENTİNA VILLALBA (LUCERO): İyi eğitim almış, zengin, güzel ve genç bir kadındır. Her ne kadar içinde yaşadıklarından dolayı sert gözükse de Jose onun kalbinin içini görmeyi başarır.


JOSE MIGUEL MONTESINOSV(JOSE COLUNGA): İyi bir evlat, iyi bir arkadaştır ve iyi bir insandır. Bu yüzden her şeye güzel yönünden bakar. Hayatında yeni bir başlangıç yapmak için babasının malikanesinde çalışmaya başlar.

IVANA DORANTES(GABY SPANİC): Valentina’nın hep kendinin düşünen, kıskanç kuzenidir. Yaptığı planlarla Valentina’nın olan her şeyi elinden almak için uğraşır.

ISABEL AYALASİLVİA PİNAL): Valentina’nın teyzesidir. Jose’un babası Federico’ya âşıktır.

ROSENDO GAVILAN(SERGİO GOYRİ): Valentina’nın malikanesinde kahyalık yapmaktadır. Soğukkanlı, vurdumduymaz ve çıktığı yoldan asla dönmeyen bir karaktere sahiptir.

ALONSO PENALVERT(DAVİD ZEPEDA): Valentina’nın nişanlısı, Ivana’nın sevgilisidir. Ivana ile Valentina’nın servetini ele geçirmek için sürekli planlar yaparlar. Emlakçıdır.

BENITA(ANA MARTİN): Valentina’nın dadısıdır. Sevgi dolu dürüst bir kadındır. Kendi çocuğu olmadığı için doğduğundan beri tüm sevgisini Valentina’ya vermiştir.

FEDERICO MONTESINOS(ERİK DEL CASTİLLO): Yakışıklı ve sert mizaçlıdır. Jose’nin babasıdır. Oğluna çok düşkündür. Hastalığı ilerlemiştir. Ömrünün son zamanlarını malikanesinde geçirmek istemektedir. Evli olmasına rağmen yıllardır Valentina’nın teyzesi Isabel’e aşıktır.

LEONOR MONTESINOS(JACQUELİNE ANDERE): Çok güçlü bir karaktere sahiptir. Jose’nin annesi, Federico’nun eşidir.

ERNESTO GALEANA(JUİIO ALEMAN): Valentina’nın Mexico City’deki avukatıdır.

HORACIOEDUARDO CAPETİLLO): Yakışıklı, arkadaş canlısıdır. Jose’nin çocukluk arkadaşıdır. Sandra ile nişanlı olmasına rağmen Ivana’nın tekrar Valentina’nın yanına gelmesiyle ona karşı bazı hisler beslemeye başlamıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder