20 Mart 2011 Pazar

Ender Saraçla Ramazan Programı iletişim bilgileri

Daha öncede belirttiğimiz Ender Saraçla Ramazan programı bugün başladı. Ender Saraç ile nasıl iletişim kurabilirsiniz? mesajlarınızı nasıl gönderebilirsiniz, bunun açıklamalarını yapalım. İlk başta Ender Saraç’ın ilk programının konuğunu sunalım alt tarafa da iletişim bilgilerini verelim.

Aile Hekimi ve Doğal Tıp Uzmanı Dr. Ender Saraç, ramazan ayında Star TV izleyicisiyle buluşuyor. Çarşamba günü 14.30’da başlayacak olan “Ender Saraç’la Ramazan”ın ilk bölüm konuğu Gülben Ergen olacak.


“Orucun sağlıklısı nasıl olur” diyenler için hafta içi her gün 14.30’dan itibaren beslenme, yaşam ve sağlık konularında önemli bilgiler verecek olan Ender Saraç, “Ramazan” ve “Sağlık” konularını her bölümde yan yana getirecek.

Peki, “Ender Saraç’la Ramazan” programında başka neler olacak?

Günün şifalı yemeğinin tarifi, günün mönüsü, doğanın şifalı elinden çıkan çeşitli bitkiler, çok tanıdık ama bir o kadar farklı yemekler, mutfak ve alışverişle ilgili hayat kurtaran tüyolar.

Ayrıca izleyiciler pazarda, markette, balıkçıda, hatta kuruyemişçide alışveriş yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden tutun da, hangi bitkilerin hangi rahatsızlığa iyi gelebileceğine dair her türlü faydalı bilgileri bulacaklar.

Her gün ünlü konukların da ağırlanacağı “Ender Saraç’la Ramazan” sayesinde bu yıl ramazan çok daha sağlıklı ve keyifli geçecek.

Ender Saraç iletişim & telefon - mail adresi
Telefon Numarası: 0212 430 26 00
E-Posta & Mail Adresi: endersaraclaramazan@startv.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder