Pages

Pages - Menu

7 Nisan 2011 Perşembe

Michael Jackson Cenaze Töreni İzle

Aslında izlerken bu nasıl bir tören diye merak etmedim değil. Michael Jackson Dünya’nın en büyük , en şaşalı cenaze töreni ile uğurlaşmış oldu. Televizyondan milyarların izlediği törende birbirinden ünlü sanatçılarda katıldı.Saat 10.15′de başlayan törende Staples Center’ı dolduran 20 bin kişi Jackson’ın yarı altın, yarı gümüş kaplama tabutunun salona girmesiyle ayağa kalkarak alkışladı.

Jackson’in çocukluk ve gençlik resimlerinin gösterildiği dev ekranın önüne ilk olarak Smokey Robinson gelerek açılış konuşmasını yaptı ve törene katılamayan Nelson Mandela ile Elizabeth Taylor’un mesajlarını okudu. Robinson konuşmasında ” Michael’in bugüne kadar yaptıkları onun için değil ama bizler için hep hayaldi” dedi.

Program boyunca tüm konuşmalar salondaki işitme engelli seyirciler için işaret diliyle tercüme edildi. Törende, Maria Carey, Usher, Lionel Richie, Steive Wonder seslendirdikleri şarkıları Jackson’a ithaf ettiler. Dream Girls filmiyle 2007 yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar ödülünü alan Jenifer Hudson’da törende sahne alan sanatçılar arasındaydı.Ünlü aktrist Brook Shields, 13 yaşındayken tanıştığı Jackson ile olan çocukluk anılarını seyircilerle paylaşırken göz yaşlarını tutamadı.

CENAZE TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder