8 Nisan 2011 Cuma

L’Oreal Paris Miss Turkey adayları

Her hafta cumartesi günü bir kızın elendiği yarışmada kraliçe adayları, yarışma finalinin gerçekleşeceği güne kadar her türlü eğitimden geçiyorlar. Ayrıca hafta içi her gün FOX ekranlarında yayınlanan programlarda izlediğimiz kızların, kendilerine verilen görevlerdeki performansları değerlendiriliyor.

İşte L’Oréal Paris Miss Turkey adayları…

AZRA ECE AKDERİ DOĞUM TARİHİ: 03.11.1989 BOY: 1.74 KİLO: 52 ÖLÇÜLER: 90-60-92 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: ORTA İNGİLİZCE ŞEHİR: İSTANBUL HOBİLERİ: Sinema ve dans en büyük hobim… Bu yarışmaya katılmak istiyorum çünkü ülkemi Dünya da iyi temsil edeceğimi düşünüyorum. Neden bir Azra daha Dünya Güzeli olmasın diyor. Kendini eğlenceli, asil ve çok yönlü biri olarak tanımlıyor. Oldukça duygusalım diye ekliyor. Daha önce 2010 yılında Pasaparola’da dansçılık ve Metin Uca’nın yardımcılığını yapmış.

DOĞUM TARİHİ: 21.07.1991 BOY: 1.80 KİLO: 53 ÖLÇÜLER: 86-60-90 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE (AZ DERECEDE) ŞEHİR: İSTANBUL HOBİLERİ: Araba kullanmak, yüzmek, kitap okumak, bisiklete binmek, paten kaymak, alışveriş yapmak, evcil hayvanlarla oynamak… Kendime güveniyorum, kendimi geliştirmeye devam ediyorum ve Türk kızı olarak ülkemizi Dünya’da temsil etmek istiyorum. Kendini güzel, akıllı ve sempatik olarak tanımlıyor.

ELİF AYŞE ASLANGİRAY DOĞUM TARİHİ: 10.07.1990 BOY: 1.80 KİLO: 58 ÖLÇÜLER: 85-62-92 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE (ORTA DERECEDE) ŞEHİR: BALIKESİR HOBİLERİ: Yüzmek, şiir yazmak, kitap okumak, paten kaymak,ailesi ile vakit geçirmek ve spor yapmak… Sonunda Türkiye’yi temsil edebilmek gibi değerli bir görev olduğu için bu yarışmaya katılmak istiyor. Kendini zeki dürüst, sabırlı ve çalışkan olarak tanımlıyor. Piano çalabiliyor.

GİZEM KARACA DOĞUM TARİHİ: 09.07.1992 BOY: 1.75 KİLO: 53 ÖLÇÜLER: 85-60-90 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE (İYİ DERECEDE) FRANSIZCA (AZ DERECEDE) ŞEHİR: İSTANBUL HOBİLERİ: Resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak. Bu yarışmaya katılmak istemiş çünkü kendine güveniyor. Yarışmada iyi bir derece alabileceğini düşünüyor. Yurtdışında yapılacak olan diğer yarışmalarda da bugüne kadar sahip olduğum donanımlarla ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor. Kendini sıcakkanlı, kavga ve yalanı sevmeyen biri olarak tanımlıyor. Yaşadığım kötü olaylara her zaman farklı bir yönden bakarım diyor ve isyancı olmadığını ekliyor. Eğlenceli ve espritüel bir insan olarak girdiği her ortama ayak uydurabileceğini söylüyor. Tango ve lirik dans yapıyor. Piano ve keman çalıyor.

HAZEL PEHLİVAN DOĞUM TARİHİ: 06.04.1992 BOY: 1.77 KİLO: 55 ÖLÇÜLER: 85-70-96 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: – ŞEHİR: BURSA HOBİLERİ: Yüzmek, kitap okumak, şehirleri gezmek, yeni insanlarla tanışmak, voleybol oynamak, müzik dinlemek… Bu yarışmaya arkadaşının ısrarı üzerine katılmış. Kendisini kitap okumayı seven, güler yüzlü, sempatik ve bu sayede insanlarla kısa sürede arkadaşlık kuran, voleybol oynayan ve dans edebilen biri olarak tanımlıyor. İyi voleybol oynuyor ve iyi derecede yüzüyor.

HILAL UZUN DOĞUM TARİHİ: 01.01.1993 BOY: 1.84 KİLO: 61 ÖLÇÜLER: 80-62-92 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE(AZ DERECEDE) ŞEHİR: ANKARA HOBILERI: Ailesiyle vakit geçirmek en büyük zevki. Bu yarışmaya katılmak ideali ve hayali olduğu için katılmış. Uyumlu olduğunu ve kompleksi olmadığını hatta kendsiyle barışık bir insan olduğunu söylüyor.

IŞIL EFE DOĞUM TARİHİ: 30.05.1988 BOY: 1.78 KİLO: 51 ÖLÇÜLER: 86-60-84 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE-FRANSIZCA-ALMANCA-ÇİNCE ŞEHİR: İSTANBUL-HONKONG HOBİLERİ: Seyahat etmek, kitap okumak, spor yapmak… İyi bir kariyer yapmak ve dünya modacılarına Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyor. Kendini çok konuşkan, hakaretli, sevimli, pozitif, iyimser, güzel olarak tanımlıyor. Fransızca, Almanca, Çince öğreniyor. İngilizceyi ise ana dili gibi biliyor.

MELİS SEMERCİ DOĞUM TARİHİ: 20.06.1992 BOY: 1.76 KİLO: 54 ÖLÇÜLER: 90-61-92 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE (İYİ DERECEDE) FRANSIZCA(İYİ DERECEDE) ŞEHİR: İZMİR DOĞUMLU, İSTANBUL’DA YAŞIYOR HOBİLERİ: Seyahat etmek, tenis ve voleybol oynamak, arkadaşlarıyla ve ailesiyle zaman geçirmek, tiyatro ile ilgilenmek ve kitap okumak… Fransızca biliyor. Küçüklüğünden beri güzellik yarışmalarını ilgiyle takip ettiğini ve katılmayı hayal ettiğini söylüyor. Şimdi içinse bu şansa sahip olduğu için çok mutlu. Bu yarışmanın onu geliştireceğine ve çok iyi yerlere taşıyacağına inanıyor. Kendini enerjik, kolay uyum sağlayan biri olarak tanımlıyor. Yeni bir şeyler öğrenmek onu heyecanlandırıyor. Dans (salsa) öğreniyor. Güzelliğin her kapıyı açmadığını, zeka ve kendine güven gibi unsurların güzellikten daha önemli olduğunu düşünüyor.

MELİSA ASLI PAMUK DOĞUM TARİHİ: 14.04.1991 BOY: 1.76 KİLO: 58 ÖLÇÜLER: 85-62-90 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE- ALMANCA- FLEMEKÇE ŞEHİR: İSTANBUL HOBİLERİ: Mankenlik, kitap okumak, yağlı boya resimleri yapmak ve dans etmek… Bu yarışmaya Azra Akın’ı gördükten sonra katılmak istemiş. Bu sene bu yarışma için kendini hazır hissediyor. Ailesi Hollanda’da yaşıyor. Türkiye de akrabaları ile kalıyor. Kendini güler yüzlü ve pozitif olarak tanımlıyor. Dans etmeyi ve resim yapmayı çok seviyor.

MERVE SARIBAŞ DOĞUM TARİHİ: 10.03.1991 BOY: 1.74 KİLO: 51 ÖLÇÜLER: 90-65-90 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE (İYİ DERECEDE) ŞEHİR: İSTANBUL HOBİLERİ: Buz pateni yapmak, voleybol oynamak, dans etmek, müzik dinlemek, fotoğraf çekmek, çizim yapmak. 6 yaşından beri paten kayıyor. Tiyatro eğitimi alıyor. Ekran önünde olmak istiyor. Ülkemizi yurt dışında her hangi bir dalda temsil edebilmek en büyük hayali ve bu hayalini yarışma sayesinde gerçekleştirebileceğine inanıyor. Kendini iyimser, duygusal, hırslı, gerektiği zaman biraz bencil, hayatta fazlasıyla disiplinli ve sempatik biri olarak tanımlıyor. 6 yaşından beri artistik buz pateni yapıyor. Çizim yapıyor. Dans ediyor. Güzelliğin her kapıyı açmadığına kültür ve asilliğin olması gerektiğine inanıyor.

SEÇİL ENÇ DOĞUM TARİHİ: 20.10.1991 BOY: 1.75 KİLO: 53 ÖLÇÜLER: 82-64-91 EĞİTİM: LİSANS YABANCI DİL: İNGİLİZCE(ORTA DERECEDE) ŞEHİR: İSTANBUL HOBILERI: Dans etmek, müzik dinlemek… Kendine ve fiziğine guvenıyor. Kendini uyumlu neşeli ve sevecen olarak tanımlıyor.

ZEYNEP KORKMAZ DOĞUM TARİHİ: 29.10.1992 BOY: 1.75 KİLO: 50 ÖLÇÜLER: 85-60-90 EĞİTİM: LİSE ÖĞRENCİSİ (DEVAM EDİYOR) YABANCI DİL: İNGİLİZCE (ORTA DERECEDE) ŞEHİR: İSTANBUL HOBILERI: Dans etmek, düzenli koşu yapmak, yüzmek, puzzel yapmak, tenis oynamak… Kendini yardımsever, canayakın ve sıcakkanlı olarak tanımlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder